8 λόγοι που αξίζει να μην τα πετάξεις

Η αλήθεια είναι πως λατρεύεις τα κεριά και ειδικά αυτά που είναι σε ωραία δοχεία και που μυρίζουν υπέροχα.

Τί κάνετε όμως στην περίπτωση που λιώσει το κερί αλλά δεν μπορείτε να αποχωρηστείτε το μοναδικό αυτό βαζάκι;

Εμείς σας προτείνουμε μερικές ιδέες που μπορείτε να αξιοποιήσετε κατάλληλα:

1. Μετατρέψτε το σε ανθοδοχείο

 

 

Το μόνο που θα χρειαστείς να πάρεις είναι τα αγαπημένα σου λουλούδια. Καθαρίζεις το βαζάκι με τα υπολέιμματα κεριού και στη συνέχεια το γεμίζεις με νερό και λίγα άνθη.

 

2.  Ως θήκη για τα πινέλα μακιγιάζ

 

 

Οργανώστε καλύτερα το μακιγιάζ σας και τοποθετήστε όλα τα πινέλα που χρησιμοποιείτε στο βαζάκι κεριού, το οποίο μπορείτε να έχετε είτε στο μπάνιο, είτε στο χώρο που βάφεστε.

 

3. Ως γλαστράκι για μικρά φυτά

 

 

Υπάρχουν πολλών ειδών φυτά εσωτερικού χώρου, τα οποία και μπορείς να μεταφυτεύσεις στο αγαπημλενο σου δοχείο και να αλλάξεις όλο το ύφος στη διακόσμηση από τα διάφορα μικροαντικείμενα.

 

4. Για θήκη κραγιόν - καλλυντικών

 

 

Ο χώρος αποκτά μια πιο μινιμαλιστική διάθεση και τα καλλυντικά σου γίνονατι πιο εύκολα στην καθημερινή τους χρήση.

 

5. Ως μολυβοθήκη

 

 

Σου αρέσει πολύ η γραφική ύλη και αν είναι και η φύση της δουλειάς σου τέτοια δε μπορείς να αποχωριστείς τα μολύβια και τα στυλό με τίποτα. 

Τί θα έλεγες ανα ξιοποιούσες τα βαζάκια κεριών για να βάλεις τα αγαπημένα σου μολύβια από το να τα έχεις κρυμμένα σε μια κασετίνα;

 

6. Ως θήκη για συνθετήρες 

 

 

Από το να τους έχεις σκόρπιους δεξιά και αριστερά και να κάνεις τη ζωήσου δύσκολη, μπορείς να βάλεις τους συνθετήρες στο γυάλινο βαζάκι του κεριού και το γραφείο σου να αποκτήσει άλλο στυλ. Είναι μια μικρή πινελιά που κάνει τη διαφορά.

 

7. Ως θήκη για σπίρτα

 

 

Από το να τα έχεις στο κουτάκι τους, βάλε τα σπίρτα στη γυάλινη θήκη και τοποθέτησέ τα σε ένα εμφανές σημείο ή σε μια θέση που θα σε διευκολύνει στη χρήση τους.

 

8. Βάλτε πράσινο στο σπίτι σας

 

 

Υπάρχουν μερικά φυτά που είναι κυρίως για εσωτερικό χώρο και χρειάζονταιο φως. Γέμισε με χώμα τα μεγάλα δοχεία από κεριά και φύτεψε μια ορχιδέα ή βιολέτες που αρωματίζουν το χώρο.