Κάθε σημείο έχει την προσωπική της πινελιά

Η αγαπημένη μας Ρέιτσελ από τα "Φιλαράκια" άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στο περιοδικό εσωτερικής διακόσμησης και αρχιτεκτονικής "Architectural Digest" για το τεύχος Μαρτίου και αποκάλυψε άλλημια πτυχή του χαρακτήρα της.

Πέρα από το ταλέντο της στην υποκριτική, η Τζένιφερ Άνιστον έχει ταλέντο και στη διακόσμηση, αφού όπως αποκάλυψε και η ίδια έχει επιμεληθεί πλήρως το σπίτι της στο Λος Άντζελες.

 

Όπως έχει εξομολογηθεί και στο παρελθόν, της αρέσει να δημιουργεί χώρους που την εμπνέουν για καλύτερη ζωή και καλύτερη ενέργεια μέσα στο σπίτι της.

 

 

"Aν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήθελα να είμαι designer. Αγαπώ αυτή τη διαδικασία" λέει στο περιοδικό η Άνιστον που αγαπάει να ανακαινίζει σπίτια. "Υπάρχει κάτι σε αυτή τη διαδικασία που μου τροφοδοτεί την ψυχή" λέει.

 

 

Η Άνιστον μετακόμισε στην κατοικία που αγόρασε το 2011 με τον σύζυγο της, ηθοποιό Τζάστιν Θερού και τα τρία κατοικίδια σκυλιά τους.

 

 

 

Η Άνιστον συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Στέφεν Σάντλεϊ ακόμη μια φορά. "Η Τζεν αγαπάει το ξύλο, την πέτρα και το χαλκό. Όλα αυτά τα υλικά έχουν βάθος και ουσία. Για τη Τζεν τα πάντα, όσο όμορφα και λαμπερά και αν είναι πρέπει να έχουν ζεστασιά και να αποπνέουν την αίσθηση της φιλοξενίας" σχολίασε ο Σάντλεϊ.

 

 

 

Η Άνιστον επένδυσε στην ατμόσφαιρα του σπιτιού ισορροπώντας ανάμεσα στο παλιό και το νέο με επίπλωση που έχει στοιχεία vintage, χαλιά από μετάξι και πίνακες αφηρημένου εξπρεσιονισμού από τους Adolph Gottlieb, Robert Motherwell και Glenn Ligon.