Διαφήμιση σπιτιού με αισθησιακές σκηνές
Δίνουν 1,7 εκατ. για να το αγοράσουν

Προκάλεσε αντιδράσεις, σχολιάστηκε ως υπερβολικά αισθησιακή, αλλά τελικά η διαφήμιση ακινήτου στο Σίδνεϊ που έγινε viral έκανε τη δουλειά της. Ενας 23χρονος… τσίμπησε και δίνει 1,7 εκατ. δολάρια για να αγοράσει το σπίτι.

Τον προηγούμενο μήνα, η συγκεκριμένα διαφήμιση έγινε viral, αποσπώντας τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια. Στο βίντεο, ένα ζευγάρι χορεύει- για κάποιους υπερβολικά αισθησιακά- στο σπίτι που έχει τέσσερα υπνοδωμάτια και πισίνα. Αγκαλιάζονται, «ερωτοτροπούν» στον πάγκο της κουζίνας, βουτούν στην πισίνα και καταλήγουν στο κρεβάτι. Το ακίνητο βρίσκεται στο Πάντστοου, μια ήσυχη περιοχή στο Σίδνεϊ.

 

 

Ο Σαν Νάντερ, του μεσιτικού γραφείου που έβγαλε προς πώληση το εν λόγω σπίτι, δήλωσε ότι ένας 23χρονος είδε το αμφιλεγόμενο βίντεο στα social media και έκλεισε ραντεβού για να δει το σπίτι. Αμέσως το ερωτεύτηκε, σύμφωνα με τον μεσίτη. Το ακίνητο θα πωληθεί σε πλειστηριασμό το Σάββατο, αλλά ο 23χρονος δίνει 1,72 εκατ. δολάρια και η προσφορά του είναι πολύ υψηλότερη από το ποσό που περίμεναν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού. Κάτι λογικό, αν ληφθεί υπόψη ότι η μέση τιμή για ένα σπίτι στη συγκεκριμένη περιοχή ήταν περίπου 970.000 δολάρια πέρυσι. «Το θέλει πραγματικά», δήλωσε ο Νάντερ στον Guardian και συμπλήρωσε ότι ο 23χρονος σκοπεύει να μείνει εκεί.