Νερό αρνητική ενέργεια σπιτι
Μπορεί να συσσωρευέται σε οποιοδήποτε σημείο μες το σπίτι.

Πόσες φορές έχεις αισθανθεί ότι υπάρχει κακή ενέργεια μες το ίδιο σου το σπίτι, αλλά δε μπορείς να την εντοπίσεις με τίποτα;

Υπάρχει περίπτωση κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς μας να φέρει στο σπίτι κακή ενέργεια, η οποία θα επηρεάσει την ευεξία μας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μας χαλάσει όχι μόνο τη διάθεση, αλλά και να διαταράξει την αρμονία στο σπίτι.  Το θέμα είναι εαν μπορούμε να το αποφύγουμε και αν όχι τί μέτρα μπρούμε να πάρουμε;

 

Η απάντηση είναι θετική κι εκτός του ότι η αρνητική ενέργεια εντοπίζεται, μπορεί και να εξαφανιστεί με...νερό.

Αν θέλετε να ανιχνεύσετε αλλά και να απαλλαγείτε από την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας, πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την τεχνική με το νερό!

 

  • Αποκτήστε ένα εντελώς διαφανές γυαλί χωρίς σχέδια, χρώμα ή κομμένα. Έχετε επίσης κατά νου ότι δεν μπορείτε να το ξαναχρησιμοποιήσετε ξανά.
  • Καλύψτε το 1/3 του δοχείου με θαλασσινό αλάτι.
  • Συμπληρώστε τα 2/3 του δοχείου με άσπρο ξίδι ή βιολογικό μηλίτη μήλο.
  • Καλύψτε το υπόλοιπο 1/3 με καθαρό νερό.
  • Μην μετακινείτε το ποτήρι, αφού το βάζετε εκεί που το θέλετε στο δωμάτιο. Περιμένετε 24 ώρες και δείτε τι χρώμα είναι το νερό. Εάν είναι ακόμα καθαρό τότε η ενέργεια στο δωμάτιο θα πρέπει να είναι καλή. Αν έχει αλλάξει χρώμα, επαναλάβετε το ίδιο πράγμα με καθαρό νερό, προσθέτοντας το ξύδι και το αλάτι, μέχρι το νερό να είναι καθαρό μετά από 24 ώρες. Όταν είναι σαφές, αυτό θα είναι ένα σημάδι ότι η αρνητική ενέργεια είναι έξω από το δωμάτιο. Τότε μπορείτε να το κάνετε σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού σας έως ότου δεν υπάρχει αρνητική ενέργεια.

 

Παρακολουθήστε  βήμα προς βήμα  πώς γίνεται αυτό, ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια παραμένει στο σπίτι σας.

 

 

 

 

Νερό, αρνητική ενέργεια