Ποια είναι η απόλυτη τάση

Αν θέλετε να δώσετε νέα πνοή στο μπάνιο σας και να το ανανεώσετε, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε βάφοντας τους τοίχους σας. Υπάρχουν πολλές ιδέες και υπέροχες αποχρώσεις για να βάψετε τους τοίχους του μπάνιου σας, και εμείς σας έχουμε τις καλύτερες από αυτές.

Διχρωμία 

 

 

Ένα είδος βαψίματος που είναι πολύ της μόδας είναι η διχρωμία. Συνήθως για το μπάνιο επιλέγεται σαν βασικό χρώμα το λευκό και μια ακόμα απόχρωση. Έτσι, βάφετε το μισό πάνω μέρος των τοίχων με μια απόχρωση που σας αρέσει και το υπόλοιπο μισό με λευκή μπογιά.

Παλ γκρι 

 

 

Το απαλό γκρι είναι ένα χρώμα που είναι must για όλα τα δωμάτια του σπιτιού αυτή τη σεζόν. Στο μπάνιο αυτό το χρώμα ταιριάζει ιδιαίτερα γιατί είναι απαλό, χαλαρωτικό και έχει χαρακτήρα. Επίσης συνδυάζεται πανεύκολα με πολλές άλλες αποχρώσεις.

Σκούρο γκρι

 

 

Για εσάς που αγαπάτε τη σοφιστικέ διακόσμηση στο σπίτι σας, το σκούρο γκρι είναι ένα χρώμα που σας ταιριάζει πολύ. Είναι, μάλιστα, πολύ δημοφιλές τελευταία και πολλοί το επιλέγουν για τους τοίχους του μπάνιου τους. Σαν χρώμα δίνει ατμοσφαιρική πινελιά στο μπάνιο σας και συνδυάζεται εύκολα με παλ αποχρώσεις.

Μαύρο

 

 

Μπορεί το μπάνιο να είναι ένας χώρος που χαλαρώνουμε και πολλές φορές παίρνουμε τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής μας σε αυτό (έχει αποδειχθεί και ισχύει), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει απαραίτητα να είναι βαμμένο σε απαλές αποχρώσεις. Το μαύρο είναι ένα πολύ δυναμικό χρώμα που αν χρησιμοποιηθεί σωστά στη διακόσμηση μπορεί να προσθέσει στιλ και χαρακτήρα σε έναν χώρο.