Η πιο hot τάση στο μπάνιο
Το συστήνουν οι top interior designers

Σε μεγάλα διλήμματα της ζωής, τις πιθανές απαντήσεις (συνήθως) τις συναντάμε σε ζεύγη. Πχ. «Ναι» ή «Όχι». «Άσπρο» ή «Μαύρο». Σε αυτό το άρθρο, δεν θα κληθείτε να επιλέξετε μεταξύ των δύο προαναφερθέντων χρωμάτων. Εδώ, αυτά τα δύο χρώματα πάνε μαζί και γίνονται ο πιο must συνδυασμός για την διακόσμηση του σπιτιού και πιο συγκεκριμένα του μπάνιου.

Πάει καιρός που αυτός ο χώρος του σπιτιού δεν είχε την παραμικρή έμπνευση από αισθητικής πλευράς. Στο πέρασμα του χρόνου, η εξέλιξη του interior design του έδωσε άλλη πνοή. Οι λεπτομέρειες άρχισαν να έχουν ιδιαίτερη σημασία. To μπάνιο έγινε σταδιακά ένας χώρος που ξυπνά τις αισθήσεις και θες να περνάς αρκετό χρόνο σε αυτόν, δεν είναι το μικρό ανέμπνευστο δωμάτιο που ικανοποιούσε μόνο βασικές ανάγκες. Το χρώμα του, τα αντικείμενα που επιλέγετε για να το εξοπλίσετε, το άρωμά του σας επηρεάζουν, πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεστε.

Στα πιο μοντέρνα διαμερίσματα του εξωτερικού, αυτή την εποχή κυριαρχεί ένας από τους χρωματικούς συνδυασμούς που φαίνεται να έχει κάνει κάποιου είδους συμφωνία με την διαχρονικότητα. Μιλάμε για το μαύρο και το λευκό, το λευκό και το μαύρο. Δύο χρώματα-σταθμοί για τον κόσμο της μόδας και της διακόσμησης.

Το μαύρο αποτελεί top color trend για το σπίτι το 2020: σε συνδυασμό με το λευκό δημιουργεί μια clear εικόνα που αναβαθμίζει τον χώρο και κάνει τα τετραγωνικά να μην έχουν τόση σημασία.

Less is more.

Μαύρες λεπτομέρειες σε λευκό φόντο δημιουργούν μια διακοσμητική εικόνα που υπερέχει χωρίς προσπάθεια των άλλων (έντονων ή απαλών) χρωμάτων.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, θα βρείτε 13 λόγους για τους οποίους το λευκό και το μαύρο δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό για το δωμάτιο που θέλουμε να μας χαλαρώνει, να δείχνει σε τάξη και να εκφράζει καθαριότητα.