Δείτε ποιο είναι

Ο χρόνος για τον περισσίτερο κόσμο είανι κάπως περιορισμένος. Πόσο μάλλον εάν πρέπει να μπεις στη διαδικασία να σιδερώσεις κι ένα σωρό ρούχα!

Υπάρχει ένα πολύ απλό τέχνασμα για να πείτε αντίο στην σιδερώστρα και να απαλλαχτείτε μία και καλή από αυτή!

Και το καλύτερο από όλα, είναι ότι δεν κοστίζει τίποτα.

Το κόλπο είναι να τοποθετήσετε δύο – τρία παγάκια στο στεγνωτήριό σας και να το βάλετε σε υψηλή θερμοκρασία για μερικά λεπτά.

Μόλις τα βγάλετε, θα δείτε ότι δεν θα έχετε ούτε μία ζάρα στα ρούχα.

 

 

Αμέτρητοι άνθρωποι στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δοκιμάσει αυτή την ασυνήθιστη μέθοδο, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πώς λειτουργεί, όμως;

Η μαγεία συμβαίνει όταν ο πάγος λιώνει στην ζέστη του στεγνωτηρίου και μετατρέπεται σε νερό και στη συνέχεια σε ατμό, κάνοντας την ίδια δουλειά με το σιδέρωμα.

Το στεγνωτήριο κατά κύριο λόγο ατμίζει τα ρούχα ώστε να μην έχουν ζάρες.

 

 

Σύμφωνα με όσα γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσοι επιχείρησαν αυτό το κόλπο, συνιστούν να μην γεμίζετε το στεγνωτήριο όταν χρησιμοποιείτε παγάκια.

Μερικά πουκάμισα ή ένα δύο πουκάμισο και ένα παντελόνι, είναι μια καλή επιλογή.

Υπάρχουν όμως κι άλλοι τρόπου που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε το σιδέρωμα, συμπεριλαμβανομένου του κρεμάσματος μόλις βγουν από το στεγνωτήριο.

Επίσης, παρόλο που μπορεί να ακούγεται προφανές, η χρήση μιας συγκεκριμένης ποσότητας απορρυπαντικού – όχι λιγότερο ή περισσότερο – είναι επίσης το κλειδί για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων.

Αν πάλι θέλετε απαλές πετσέτες και σεντόνια, το ξίδι, αντί για μαλακτικό είναι η λύση.

Αμέτρητοι ειδικοί καθαρισμού λένε επίσης πως το αλάτι στα ρούχα θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο ζωντανά τα χρώματα.