Δες ποιες είναι οι 10 βασικές υποχρεώσεις σου!

Μπορεί τα παγάκια να τα χρησιμοποιούμε για να κρατάνε δροσερά τα ποτά μας, όμως υπάρχουν και άλλες 3 χρήσεις τους, που όταν τις μάθαμε μείναμε έκπληκτοι. Για να δούμε:

Βγάζουν την τσίχλα από τα ρούχα
Είναι πολύ συνηθισμένο οι τσίχλες να κολλάνε σε αντικείμενα και πολύ συχνά και στα ρούχα μας. Ωστόσο, τα παγάκια μπορούν να σας βοηθήσουν να τις ξεφορτωθείς. Εάν λοιπόν έχει κολλήσει τσίχλα στο ρούχο σου είτε στο χαλί σου η λύση είναι μια: βάλε ένα-δύο παγάκια πάνω στην τσίχλα και τρίψε την ελαφρώς. Έπειτα αφαίρεσέ την με ένα μαχαιράκι και είσαι έτοιμη.

Ξεκολλάει τα υπολείμματα
Είναι γνωστό πως τα λίπη κολλάνε στα μαγειρικά σκεύη. Τι να κάνεις, λοιπόν; Ρίξε λίγα παγάκια για να ξεκολλήσεις το λίπος, καθώς θα κολλήσει στον πάγο. Παράλληλα, όταν το κάνεις, θα πρέπει να έχεις ανοιχτή τη βρύση στον νεροχύτη, ώστε να φύγει το λίπος από τα σκεύη. Καθάρισε, λοιπόν, εύκολα και γρήγορα τα λίπη από τις κατσαρόλες σου.

Για πότισμα
Αγαπάς τα φυτά στο σπίτι, σωστά; Για αυτό, λοιπόν, σου δίνουμε τη λύση για μείνουν ποτισμένα και όταν δεν θα μπορείς να τα ποτίσεις Πώς; Ρίξε λίγα παγάκια στο χώμα των φυτών, και έτσι θα μείνουν ενυδατωμένα. Όσο τα παγάκια λιώνουν, το χώμα θα απορροφήσει το νερό και έτσι τα φυτά σου θα μείνουν για περισσότερη ώρα ποτισμένα.