Πως να αρωματίσετε την ντουλάπα σας;
Με τον απόλυτα φυσικό τρόπο

Αν θέλετε κάθε φορά που ανοίγετε την ντουλάπα σας να σας κατακλύζει ένα κύμα φρεσκάδας και δροσιάς, δεν έχετε παρά να την αρωματίσετε με τους πιο εύκολους, γρήγορους και φυσικούς τρόπους.

Απομακρύνετε από την καθημερινότητα και την ζωή σας τα χημικά συστατικά που εσωκλείονται στις έτοιμες συσκευασίες και δημιουργήστε μόνες σας φυσικά αρωματικά της αρεσκείας σας, κρατώντας, ταυτόχρονα, το σκόρο μακριά.

Χρησιμοποιείστε μπαχαρικά που μυρίζουν έντονα.

Λίγο γαρύφαλλο σε καρφάκια στις τσέπες από τα σακάκια ή τα παντελόνια σας ή λίγοι κόκκοι πιπεριού στις κάλτσες κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Γεμίστε με αποξηραμένα μυρωδικά, όπως η λεβάντα, βαμβακερά πουγκάκια και βάλτε τα σε διάφορα σημεία της ντουλάπας σας.

Τα αιθέρια έλαια αποτελούν εξίσου αρωματική λύση. Ρίξτε λίγες σταγόνες σε ένα βαμβακάκι και τοποθετήστε το στα συρτάρια και τα ράφια της ντουλάπας.

Για φρέσκο και δροσερό αποτέλεσμα, αποξηράνετε τις φλούδες από ένα λεμόνι και τοποθετήστε τες σε μικρά μπολάκια μέσα στην ντουλάπα σας.

Ο καφές μπορεί να δράσει εξίσου αποτελεσματικά, αλλά με αντίστροφο ρόλο. Η δράση του έγκειται στο ότι απορροφά τις άσχημες μυρωδιές, γι αυτό λίγοι κόκκοι στην ντουλάπα σας θα αποδειχθούν σωτήριοι στην περίπτωση που έχετε θέμα με τις άσχημες μυρωδιές.