Κι όμως!

Θεωρείται η απόλυτη τάση και βολεύει ιδιαίτερα στην περίπτωση που δεν υπάρχει αποθηκευτικός χώρος στην ντουλάπα σας ούτε για δείγμα.

Το θέμα είναι με ποιον τρόπο θα το καταφέρετε.

 1. Πίσω από το κρεβάτι σας με κουρτίνες

Μπορείτε να αφιερώσετε έναν ολόκληρο τοίχο και να τον μετατρέψετε σε «ντουλάπα» απλώς κρεμώντας κουρτίνες από τα ταβάνι. Τοποθετήστε το κρεβάτι μπροστά από τι κουρτίνες. Αυτό θα ξεγελάσει το μάτι και θα φαίνεται σαν να βρίσκεται στον τοίχο όταν στην πραγματικότητα εσείς θα έχετε δημιουργήσει έναν αρκετά μεγάλο χώρο για τα ρούχα σας από πίσω του.

 

 

2. Ράγες ενδυμάτων

Το κλειδί για να φαίνονται τακτοποιημένα τα ρούχα σας – από τη στιγμή που είναι εκτεθειμένα – είναι να προμηθευτείτε πανομοιότυπες κρεμάστρες. Στις ράγες αυτές, που έχουν τη μορφή stand και συχνά μετακινούνται με ροδάκια, είναι σημαντικό να έχετε μόνο τα ρούχα που φοράτε τη συγκεκριμένη εποχή. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα βάλετε σε σακούλες κενού αέρος και να τα αποθηκεύσετε κάτω από το κρεβάτι.

3. DIY ράγα στο ταβάνι 

Μια πολύ πρακτική και έξυπνη ιδέα είναι να τοποθετήσετε μόνοι σας μια ράγα στο ταβάνι σαν αυτή της φωτογραφίας και να κρεμάσετε τα ρούχα σας. Αρκεί το ταβάνι σας να μην είναι πολύ ψηλό ώστε να τα φτάνετε. Από κάτω μπορείτε να βάλετε μια συρταριέρα έτσι ώστε να μην είναι όλα τα ρούχα σας εκτεθειμένα.

4. Φτιάξτε μια κινούμενη ντουλάπα

Ή αλλιώς ντουλάπα με… ρόδες! Ένα ράφι στη βάση μπορεί να χρησιμεύσει ως ο χώρος που θα αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας, ενώ μια μπάρα στο πάνω μέρος είναι ιδανική για να κρεμάσετε μπουφάν, παλτό ή ακόμα και ομπρέλες και τσάντες. Φυσικά, μπορείτε πάντα να συνδυάσετε και την πρώτη ιδέα που σας παρουσιάσαμε και να βάλετε μπροστά μία κουρτίνα!