Πως θα τους ξεφορτωθείτε;

Ο σκώρος των ρούχων έχει iιδαίτερες γευστικές προτιμήσεις.Το αγαπημένο κασμίρι είναι το αγαπημένο του πιάτο, ακολουθούμενο από μια σειρά από φυσικές ίνες, όπως μετάξι, αρνάκι, φλούδες, φτερά και βαμβάκι.

Έτσι, πώς να φυλάξετε το Gucci φόρεμά σας και να προστατέψετε την Céline μπλούζα σας από την επικείμενη μόλυνση;

Ακολουθήστε τις συμβουλές της Vogue για να απαλλαγείτε από τους σκώρους των ρούχων.

1. Καθαρίστε σε βάθος την ντουλάπα σας

Αφαιρέστε τα πάντα από την ντουλάπα σας, σκουπίστε όλες τις γωνίες και τα συρτάρια  με ένα απορροφητικό μάλλινο ύφασμα. Στη συνέχεια πλένετε ή στεγνώνετε όλα τα ρούχα σας (και κουρτίνες και ταπετσαρίες, επίσης). Παγώστε οτιδήποτε μπορείτε να χωρέσετε στα ράφια κατάψυξης, καθώς οι θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν σκοτώνουν το σκώρο. Κρατήστε τα μέσα εκεί για 48 ώρες.

2. Διατηρήστε τα ρούχα καθαρά

Οι σκώροι αγαπούν τον ιδρώτα και τα σωματίδια τροφίμων. Μην βάζετε ρούχα πίσω στην καθαρισμένη ντουλάπα που είναι βρώμικα - ειδικά τα πλεκτά.

3. Αποθηκεύστε τα πλεκτά σας σε σακούλες ένδυσης
Καθώς το καλοακίρι πλησιάζει, αποθηκεύστε χειμωνιάτικα πλεκτά και άλλα ρούχα σε τσάντες με φερμουάρ, προκειμένου να μην περνάει αέρας ή σκόνη και να διατηρούνται καθαρά μέχρι την επόμενη σεζόν χωρίς να κινδυνεύουν από το σκώρο.

4. Επενδύστε σε κρεμάστρες από κέδρο
Οι σκώροι τους μισούν και θα κρατήσουν τους ώμους στα φορέματα και τα σακάκια σας καθαρά. Να αφαιρείτε πάντα τις πλαστικές σακούλες από τα ρούχα σας, καθώς το πλαστικό προσελκύει τη σκόνη. η σκόνη προσελκύει σκώρους.

5. Αναναεώστε τον αέρα 
Διατηρείτε τα δωμάτια καλά αεριζόμενα καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν λόγω καιρού και βάλτε ειδικά προσταευτικά για το σκώρο στην ντουλάπα σας.