Το μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους

Η Πόπη Τσαπανίδου διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, καθώς, πριν από λίγες μέρες έμαθε ότι θα γίνει γιαγιά!

Η γνωστή δημοσιογράφος μπορεί να λατρεύει τη δουλειά της, όμως όταν η πόρτα του γραφείου της κλείνει βρίσκει την απόλυτη χαλάρωση στο σπίτι της στην Κηφισιά.
Και μάλιστα δεν διστάζει να δείχνει τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της στους followers της ενώ τις περισσότερες φορές ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά όπως πάντα χαμογελαστή.
Πώς είναι λοιπόν το σπίτι της Πόπης Τσαπανίδου; Οπως θα το φανταζόταν κανείς αν αναλογιστεί την προσωπικότητά της. Καλόγουστο, τακτοποιημένο, απλό με μίνιμαλ αλλά και κλασικές γραμμές.

Τα ιδιαίτερα διακοσμητικά, οι πολύχρωμοι πίνακες και τα πολλά βιβλία είναι χαρακτηριστικά της διακόσμησης του σπιτιού ενώ μαρτυρούν την αγάπη της Πόπης Τσαπανίδου για την τέχνη και το διάβασμα.

 

 

Η Πόπη Τσαπανίδου, όπως είναι γνωστό, είναι μητέρα τριών κοριτσιών και φυσικά αναπόσπαστο μέρος του ντεκόρ είναι οι κορνίζες με φωτογραφίες από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Οι δίδυμες κόρες της Πόπης Τσαπανίδου, Ευτυχία και Μαρίνα εδώ και μερικά χρόνια μένουν μόνιμα στην Ολλανδία ενώ η μεγάλη της κόρη, Εύα, είναι στην Αθήνα και ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της στη δημοσιογραφία.

 

 

 

Μεταξύ άλλων, ξεχωρίσαμε επίσης την μοντέρνα ολόλευκη κουζίνα, την άνετη τραπεζαρία αλλά και την ιδιαίτερη κρεβατοκάμαρα με ξύλινα παραθυρόφυλλα στην πλάτη.

Το μπαλκόνι της Πόπης Τσαπανίδου με την καταπράσινη θέα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Κηφισιάς είναι επίσης πολύ εντυπωσιακό.

Δείτε αγαπημένες γωνιές της Πόπης Τσαπανίδου από το σπίτι της:
Μένει με το σκυλάκι της, την αξιολάτρευτη Μιζού.