Το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου
Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ.
Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Απρίλιο του 2019 στην Κρήτη και έκτοτε βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Η ηθοποιός και ο σεφ είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν, αφού οι τρυφερές αναρτήσεις που κάνει ο ένας για τον άλλο στα social media είναι συχνές.
Και μπορεί το ζευγάρι να λατρεύει τα ταξίδια αλλά και την Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του Λευτέρη Σουλτάτου, όμως αυτό το διάστημα όπως όλοι έτσι και η Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγό της απολαμβάνουν τη ζεστασιά του σπιτιού τους.
Το αγαπημένο ζευγάρι μένει σε ένα όμορφο σπίτι στην Κηφισιά, μαζί με την κόρη της Βάσως Λασκαράκη από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα.
Το προσωπικό τους καταφύγιο έχει μεγάλο κήπο, τεράστια κουζίνα στην οποία ο Λευτέρης φτιάχνει τις συνταγές του, αλλά και ένα πολυτελές σαλόνι με ξύλινα πατώματα και τζάκι.

Στιγμιότυπα από το σπίτι τους έχουμε δει αρκετές φορές αφού η Βάσω Λασκαράκη συχνά δημοσιεύει χαλαρές στιγμές στο σπίτι, όπως για παράδειγμα όταν απολαμβάνει τον καφέ της ή μαγειρεύει. Μάλιστα το πρωί της Δευτέρας η ηθοποιός ενθουσιάστηκε από το λευκό τοπίο που αντίκρυσε με την επέλαση της Μήδειας.

Έτσι ο Λευτέρης Σουλτάτος με τη Βάσω Λασκαράκη και τη μικρή Εύα ντύθηκαν ζεστά και βγήκαν για λίγο έξω και έπαιξαν με το χιόνι ενώ δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες από την αυλή του σπιτιού τους, αλλά και τον χορό της Βάσως Λασκαράκη στο χιόνι.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου
Είναι πολύ ζεστό και φιλόξενο…