Πως θα το καταφέρεις;

Είναι απαραίτητο σε ένα σπίτι και μπορεί στην κυριολεξία να ανδείξει ένα ολόκληρο δωμάτιο, μια αίθουσα ή ένα συγκεκριμένο χώρο.

Οι πίνακες ζωγραφικής, ή τα κάδρα γενικά αποτελούν σημαντικό στοιχείο στο Interior design και δίνουν ζωή σε λενα μουντό τοίχο.

Εάν μάλιστα το κάδρο ή ο πίνακας είναι ελαφρύς και θέλετε να τον κρεμάσετε σε μια γυψοσανίδα, τότε μπορείτε να το κάνετε με ένα πολύ έξυπνο τρικ, χωρίς να κανετε καν τρύπα στον τοίχο.

Το μυστικό βρίσκεται στο velcro.

 

 

Και για να μην ψάχνετε, θα το βρείτε στα μαγαζιά με είδη ραπτικής!

Υπάρχει σε ρολό, σε διαφορετικά χρώματα και διαστάσεις. Αποτελείται από δύο μέρη υφάσματος, το πρώτο είναι καλυμμένο από μικροσκοπικά άγκιστρα και το δεύτερο από μικροσκοπικούς βρόγχους. Όταν οι δύο πλευρές πιεστούν μαζί, τα άγκιστρα γαvτζώνουν στους βρόγχους και κρατούν τα δύο μέρη σταθερά μαζί. Κάθε μέρος υφάσματος έχει στην πίσω μεριά αυτοκόλλητη ταινία.

 

 

Οπότε, κολλάτε το ένα κομμάτι στο κάδρο και το άλλο κομμάτι στον τοίχο εκεί ακριβώς που θέλετε να πάει το κάδρο, στη συνέχεια ενώνετε τα δύο μέρη.

 

 

Ανάλογα με το πόσο μεγάλο ή βαρύ είναι αυτό που θέλετε να βάλετε στον τοίχο βάζετε περισσότερα ή λιγότερα κομμάτια. Αυτή η λύση μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια.