Μετά την ηλικία των 30 είσαι ασυγχώρητη

Η αλήθεια είναι πως η διαδικασία του shopping είναι κάτι που λατρεύουν όλες οι γυναίκες και με κάθε ευκαιρία το απολαμβάνουν.

Το χάζεμα στις βιτρίνες, η αναζήτηση νέων κομματιών για να ανανεώσεις την ντουλάπα σου, η τελική αγορά του πολυπόθητου προϊόντος.

Ποιά είναι όμως τα λάθη που κάνεις και πρέπει να ξανασκεφτείς;

1. Να ψωνίζεις στην αρχή του μήνα! 

Μεγάλο λάθος και το ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι αν το κάνεις τον υπόλοιπο μήνα θα μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή. Κάνε υπομονή και κράτα όλη σου την ενέργεια για τις τελευταίες μέρες που θα έχεις κάνει τα κουμάντα σου! 

 

 

2. Μην αγοράζεις ποτέ πανάκριβα κομμάτια που είναι της μόδας και αποτελούν trend.

Διάλεξε κάτι πιο φτηνό για τα κομμάτια statement στην γκαρνταρόμπα σου! Basic κομμάτια που του χρόνου δεν θε φύγουν απ' τη μόδα αξίζουν τα λεφτά σου. Έτσι, για να μην απορείς τι θα φορέσεις την επόμενη φορά που θα πρέπει να πας κάπου και χάνεσαι, ψάχνοντας το ιδανικό ντύσιμο.

 

 

3. Αγόρασε ρούχα που είναι στο νούμερό σου! 

Αν μη τι άλλο είσαι αρκετά μεγάλη για να γνωρίζεις ποιο είναι το νούμερό σου. Αγνόησε την πωλήτρια που προσπαθεί να σε πείσει (γιατί αυτή είναι η δουλειά της και την κάνει καλά!) πόσο πολύ σου πάει αυτό το τεράστιο φόρεμα που πραγματικά ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν σου πάει, δεν είναι το νούμερό σου και όχι δεν αγοράζεις ένα καινούριο ρούχο με την προοπτική να το στενέψεις!

 

 

4. Μην αγοράζεις ρούχα και αξεσουάρ που δεν ξέρεις που θα τα φορέσεις! 

Μην πέφτεις στην παγίδα να αγοράζεις κομμάτια για την ντουλάπα σου με το πρόσχημα ότι κάπου θα τα χρειαστείς. Φτιάξε μια λίστα με τις ελλείψεις σου και την επόμενη φορά αγόρασε κάτι που πραγματικά χρειάζεσαι!

 

 

 

 

Σοφία Κόλλια