Όταν υπάρχει φαντασία

Η βιομηχανία της μόδας μας εκπλήσσει συνέχεια με τις καινοτομίες της. 

Αυτή τη φορά πρωτότυπες τσάντες κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύσης και δεν υπάρχει fashion blogger που να μην τα κάνει post. Πρόκειται για ένα key item που θα κάνει ξεχωριστή την εμφάνισή σας.

 

 

Έπειτα από την τσάντα που λάνσαρε ο οίκος Balenciaga που μοιάζει εκπληκτικά με τις σακούλες των καταστημάτων IKEA, μια ελβετική εταιρεία είχε μια παρόμοια ιδέα.

Έτσι, λανσάρει ως μόδα τα χρησιμοποιημένα τσουβάλια για το τσιμέντο από την Ταϊλάνδη και τα μετατρέπει σε πολυτελή σακίδια πλάτης.

 

 

Κι όμως είναι γεγονός και οι φωτογραφίες των συγκεκριμένων σακιδίων έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης, με τους κατοίκους να μοιράζονται φωτογραφίες των λογοτύπων που έχουν συνηθίσει να βλέπουν σε εργοτάξια και όχι σε βιτρίνες καταστημάτων.

 

Οι τσάντες, συνδυασμένες με ιταλικό δέρμα, πωλούνται από την ελβετική εταιρεία Elephbo που ισχυρίζεται ότι ειδικεύεται στην αειφόρο μόδα.

Όσο για την τιμή την λες και κάπως τσιμπημένη, καθώς, παρά το γεγονός ότι τα σακίδια κατασκευάζονται από απλά απορρίμματα εντούτοις πωλούνται για 170 ευρώ.

 

 

Κι αν δε θέλετε να ξοδέψετε τόσο ή δεν σας αρέσουν και τόσο τα σακίδια πλάτης, μπορείτε να αγοράσετε ένα πορτοφόλι αξίας 75 ευρώ ή καπελάκι μπέιζμπολ αξίας 42 ευρώ όλα φτιαγμένα από χρησιμοποιημένα τσουβάλια τσιμέντου.