Η στυλιστική έμπνευση της Kaia Gerber

Πόσες φορές δεν έχετε πει: "ανάθεμα την ώρα που έβαλα τακούνια" και κάνετε παράπονα και νεύρα για τον πόνο στα πόδια σας;

Η κόρη της Cindy Crawford φέρνει τα χαρμόσυνα νέα που θασ απαλλάξουν από τους πόνους στα πέλματα και θυα σας χαρίσoυν μοναδικό ύψος.

Η Κάια Γκέρμπερ, ανερχόμενο μοντέλο και κόρη της Cindy Crawford, η οποία έχει ήδη αρχίσει να κινεί τα νήματα της μόδας και να θεωρείται έμπνευση για το street style της, πρόσφατα φόρεσε τα αγαπημένα της ankle boots.

 

kaia gerber

 

Συνήθως όταν ακούμε ankle boots φανταζόμαστε ένα κλειστό μποτάκι με χαμηλό, χοντρό τακούνι. Ankle boots όμως είναι και τα combat μποτάκια του τύπου Dr. Martens τα οποία συνοδεύουν πολύ συχνά τα λουκ των street style σταρ και των it girls όπως της Τζίτζι Χαντίν.  Tο καλύτερο όλων με τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι πως χάρη στη χοντρή τους σόλα, προσθέτουν ύψος. Ο πιο cool κι έξυπνος τρόπος δηλαδή τρόπος να δείχνετε πιο ψηλή χωρίς να φοράτε τακούνι.

 

kaia gerber

 

Μπορεί να μην είναι λεπτεπίλεπτο, αλλά είναι αδιαμφισβήτατα ένας έξυπνος τρόπος να το εντάξετε στο καθημερινό σας στυλ. Το συνδυάζετε με κοντό φόρεμα και δερμάτινο jacket.