Τι συμβολίζει;

Η διάσημη τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις για μια ακόμη φορά με την εμφάνισή της!

Τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα σήμερα στην Ουάσινγκτον, καθώς ήταν η τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden.

Η διάσημη τραγουδίστρια παρεβρέθηκε στις πρόβες της τελετής και αργότερα έκανε στάση στο Καπιτώλιο για να προσευχηθεί.

 

 

Η Lady Gaga που στήριξε εξ αρχής τον νεοεκλεγέντα Biden, τραγούδησε τον εθνικό ύμνο της Αμερικής σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό με πολλούς ξεχωριστούς καλεσμένους.

 

 

 

 

Ντυμένη στα λευκά θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στις σουφραζέτες, η Lady Gaga παρέδωσε για ακόμη μια φορά μαθήματα στυλ και φινέτσας. Το total white σύνολό της είναι δημιουργία του οίκου Givenchy ενώ οι μπότες της είναι από συλλογή του Giuseppe Zanotti. Το ιδιαίτερο λευκό πανωφόρι της έκανε αίσθηση και η συνολική της εικόνα συμβολίζει μια νέα αρχή.

Η Lady Gaga δεν δίστασε να ποστάρει στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Ιnstagram την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας: «Προσεύχομαι αύριο να είναι μια μέρα ειρήνης για όλους τους Αμερικανούς. Μια μέρα για αγάπη, όχι μίσος. Μια μέρα για αποδοχή και όχι φόβο. Μια μέρα για να ονειρευόμαστε τη μελλοντική μας ευτυχία ως χώρα. Ένα όνειρο που δεν έχει βία, ένα όνειρο που παρέχει ασφάλεια στις ψυχές μας. Με αγάπη, από το Καπιτώλιο».