Το tip που μοιράστηκε στα social media

Η Kim Kardashian είναι ένα από τα πιο προβλεβλημένα άτομα στο παγκόσμιο στερέωμα της showbiz, είναι influencer και μετρά εκατομμύρια followers στα social media!

Κάθετι που κάνει, φοράει ή χρησιμοποιεί γίνεται trend και δεν είναι λίγες οι πιστές ακόλουθοι που περιμένουν με αγωνία την επόμενη ανάρτησή της με στιγμές της καθημερινοτητάς της αλλά και με μυστικά ομορφιάς που δεν σταματά να μοιράζεται μαζί τους. 

Η αλήθεια είναι ότι η Kim φαίνεται να έχει πάει σε ένα άλλο επίπεδο τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσεις για να γίνεις όμορφη!  

Είναι ένα κορίτσι που δεν σταματά να τολμά και να πειραματίζεται κατά καιρούς με τα μαλλιά της και την εμφάνισή της. Ειδικά τα μαλλιά της έχουν βιώσει ριζικές αλλαγές, αφού αλλάζει συνέχεια το χρώμα και δοκιμάζει συνεχώς καινούρια στυλ και κουρέματα και είναι απίστευτο το πως τελικά καταφέρνει να τα διατηρεί ακόμα λαμπερά και μεταξένια! 

Φυσικά σαν celebrity που σέβεται τον εαυτό της, κρύβει πίσω της μια ομάδα ειδικών που επιμελείται την κάθε της αλλαγή, οπότε νομίζω οι πιθανότητες αποτυχίας σε τέτοιου είδους πειράματα είναι μηδαμινές

Το τελευταίο της look, αν δεν το έχεις δει ήταν αυτό: 

 

 

Ήρθε λοιπόν η στιγμή για αλλαγη και μας αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο την πραγματοποίησε μέσα από την εφαρμογή της. Έλιωσε δισκία Βιταμίνης C (Vitamin C Absorbing Acid της Bronson), τα ανακάτεψε με το σαμπουάν της και άφησε το υλικό σαν μάσκα να δράσει στα μαλλιά της για 20 λεπτά!

Το αποτέλεσμα; 

΄Ενα baby pink χρώμα που πραγματικά λάτρεψε! 

 

 

"Ήθελα να ξεθωριάσω το χρώμα των μαλλιών μου, από έντονο ροζ σε απαλό ροζ. Αγόρασα ταμπλέτες Βιταμίνης C, τις έλιωσα και μετά έβαλα την πούδρα στο σαμπουάν μου. Άφησα το σαμπουάν στα μαλλιά μου για 20 λεπτά και ξέπλυνα. Ήλπιζα τα μαλλιά μου τελικά θα επέστρεφαν στο ξανθό, αλλά αυτό άφησε στο χρώμα μου μια απαλή ροζ απόχρωση, την οποία κατέληξα να αγαπώ", έγραψε η Kim

Η συμβουλή μου; 

Αν σου έχουν μπει ιδέες, πάρε ένα τηλέφωνο τον κομμωτή σου πριν επιχειρήσεις να κάνεις οτιδήποτε! 

 

 

 

Σοφία Κόλλια