Τα outfit που κρύβουν την ανοιχτή λεκάνη
Δείτε ποια είναι

Οι γυναίκες με μεσογειακό σωματότυπο είναι σύνηθες να έχουμε πιο ανοιχτή λεκάνη σε σχέση με τη διάμετρο της πλάτης και των ώμων μας. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να τονιστεί με πολλούς θηλυκούς και κομψούς τρόπους –με ένα body conscious φόρεμα, με leggings και με ψηλόμεσα εφαρμοστά παντελόνια- αλλά μπορεί και να «κρυφτεί» οπτικά αν οι μηροί δεν είναι το σημείο στο οποίο επιθυμείς να δώσεις έμφαση σε ό,τι αφορά το look σου.

Πώς γίνεται να εξαφανίσεις αυτή τη διαφορά αναλογιών;

Mε το στυλιστικό τρικ που βλέπεις αναλυτικά στις παρακάτω φωτογραφίες: φορώντας σακάκια και tops με βάτες ή γεωμετρικούς, τονισμένους ώμους. Το να ενισχύσεις το πάνω μέρος του σώματος δημιουργεί μία άκρως fashionable εικόνα –το συγκεκριμένο trend το αποθέωσαν τα κορίτσια του street style στις πρόσφατες Εβδομάδες Μόδας ανά τον κόσμο- αναδεικνύεις τη λεπτή σου μέση και «κρύβεις» τους μηρούς και τη λεκάνη.

Επίσης αυτό το micro trend θα σε κάνει να γεμίσεις την γκαρνταρόμπα σου με stylish πανωφόρια και tops που θα φοράς και τον επόμενο χειμώνα χωρίς να «ξεφεύγεις» από τις επιταγές της μόδας και των επώνυμων Οίκων. Εμπνεύσου από τις ιέρειες του fashion blogging και υιοθέτησε με τον δικό σου τρόπο το πιο hot trend αυτής της εποχής.