Με την υπογραφή της Ελβίρας Παναγιωτοπούλου

Όλη η Ελλάδα είναι πλέον στα πόδια σου κυριολεκτικά!

Από τα πιο εντυπωσιακά fashion item που κυκλοφορούν είναι τα σανδάλια με άρωμα Ελλάδας που τα υπογράφει η ιδρύτρια του brand Di Gaia και ταλαντούχα σχεδιάστρια του Balmain. 

 

 

Ο λόγος για την Ελβίρα Παναγιωτοπούλου. Μαζί με τον Νικόλα Τυρογαλά, είναι το δίδυμο πίσω από το ολόφρεσκο label Phi-male

 

 

«Το brand γεννήθηκε από μια ανάγκη να βγάλουμε στην αγορά ένα πιο προσιτό από οικονομικής πλευράς προϊόν σε αντίθεση με την καθιερωμένη πλέον Di Gaia, που να μην είναι φυσικά ανταγωνιστικό της, αλλά ούτε παραπλήσιο σε σχεδιασμό και φιλοσοφία.
Θέλαμε να καλύψουμε ένα άλλο κοινό. Τη γυναίκα-θηλυκό. Τη γυναίκα που είναι παιχνιδιάρα, γεμάτη αυτοπεποίθηση, χιούμορ και είναι η ψυχή της παρέας.
Γι αυτό το λόγο χρησιμοποιήσαμε τη λέξη θηλυκό στα αγγλικά, δηλαδή Female και παίξαμε με τη λέξη αυτή αντικαθιστώντας 
το Fe (πρόθεμα) της αγγλικής με το ελληνικό Φ (Phi)", υποστηρίζει η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο bovary.gr!

 

 

«Το Φ λοιπόν μπορεί να είναι: Φανταστικό, Φρέσκο, Φλογερό, Φαεινό, Φιλικό, Φωτεινό, Φίνο, Φαινόμενο και Φιλόδοξο.
Η ιδέα για το όνομα βασίστηκε στην έννοια «θηλυκό» το οποίο και αντιπροσωπεύει το brand μας, στα αγγλικά Female. 
Το Φ σύμβολο της χρυσής τομής, για μένα προσωπικά σαν σχεδιάστρια αντιπροσωπεύει τον ιδανικό συνδυασμό γραμμών, χρωμάτων και υλικών στα σχέδιά μου».

 

 

Τα συγκεκριμένα παποούτσια ξεφεύγουν κατά κάποιο τρόπο από την κλασική αισθητική.

"Άλλωστε αυτό ήταν και το ζητούμενό μας. Η επιβεβαίωση της επιλογής αυτής μας ήρθε από την πρώτη κιόλας συλλογή, την οποία αγόρασε το Barney’s αποκλειστικά για όλη την Αμερική, όπως επίσης και άλλοι buyers ανά τον κόσμο και την Ελλάδα".

 

 

 

 

Η βάση του brand μπορεί να είναι το Λονδίνο, αλλά η έμπνευση είναι καθαρά ελληνική μιας και πρόκειται γι ατην πρώτη collection.