Άρωμα Ελλάδας στο Molly Rose Bakery

Δύο είναι τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα γλυκά: οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα. Η αναφορά και μόνο των δύο αυτών λέξεων, σημαίνει, για κάθε ελληνική ψυχή, της Ελλάδας ή της διασποράς, ψαγμένη ή μη, ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα!

Μήνες πριν τα Χριστούγεννα, αρχίζουν να κυκλοφορούν οι συνταγές για κουραμπιέδες που «λιώνουν» στο στόμα ή για μελομακάρονα μελωμένα ως την καρδιά.

Δείτε επίσης: Ένα ελληνικό ζαχαροπλαστείο στην καρδιά του Λονδίνου

Στην οδό 74 Old Brompton Rd,στο South Kensighton οι μυρωδιές από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες έχουν πλημμυρίσει τη γειτονιά, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες και οι καταναλωτές φαίνεται πως δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο παραμυθένιο μαγαζί Molly Rose Bakery που φέρει ελληνική υπογραφή.

 

 

 

Το παραμυθένιο cake shop του Λονδίνου, που είναι ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση φροντίζει να χαρίζει χαμόγελα ευτυχίας στους καλεσμένους και συνέχεια εντυπωσιάζει με τις ξεχωριστές, γευστικές δημιουργίες του.

Από χτες, 2 Δεκεμβρίου που άνοιξε η εστίαση στη Βρετανία, ο κόσμος έσπευσε στο Molly Rose και φυσικά τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά είχαν την τιμητική τους.

Ακόμα και για τους μικρούς φίλους έχουν φτιάξει χριστουγεννιάτικα μπισκότα σε διάφορα σχέδια που δεν μπορεί να πιστέψει κανείς ότι τρώγονται!

 

 

Όσοι είστε στο Λονδίνο ή σκέφτεστε να το επισκεφθείτε, μην παραλείψετε να κάνετε μια στάση!!!

Σίγουρα αξίζει και θα σας μείνει αξέχαστη η εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.mollyrosebakery.co.uk/