Ένα ελληνικό ζαχαροπλαστείο στην καρδιά του Λονδίνου
Ο λόγος για το περίφημο Molly Rose Bakery

Πρόκειται για το πιο όμορφο cake shop του Λονδίνου που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, τόσο για τον παραμυθένιο χώρο φιλοξενίας του, όσο και για τις υπέροχες λιχουδιές που αξίζει να γευτείς!

 

 

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι πρόκειται για μια ελληνική επιχείρηση και μάλιστα άκρως οικογενειακή.

 

 

Το Molly Rose Βakery βρίσκεται στην καρδία του South Kensington και προσφέρει μια ποικιλία γεύσεων και αισθήσεων. Όπως μας αναφέρει  ο ιδιοκτήτης του cake shop "είναι σαν ένα ταξίδι στο χρόνο, που αρκεί να δοκιμάσεις ένα γλυκό και να μεταφερθείς στιγμιαία στην παιδική σου ηλικία. Είναι κάτι σαν dejavu αυτό που θα αισθανθείς".

 

 

Όλα τα γλυκά φτιάχνονται με απόλυτα σπιτικό τρόπο και χρησιμοποιούνται τα καλύτερα υλικά, με ξεχωριστή φροντίδα, από φρέσκα προϊόντα πρώτης ύλης.

 

 

Βρετανικά γλυκά, υπέροχα στολισμένα κέικ, cheesecakes, σιροπιαστά  και ξεχωριστές ελληνικές γλυκές και αλμυρές συνταγές συνθέτουν μια γκάμα επιλογών που είναι δύσκολο να αντισταθείς καθώς ανοίγεις την πόρτα και σε πλημυρίζουν μυρωδιές και συναισθήματα ζεστασιάς που παραπέμπουν σε ένα οικογενειακό σπίτι που καλοδέχεται τους καλεσμένους του.

 

 

Το Molly Rose Βakery  είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, καθώς σκοπός του ιδιοκτήτη  ήταν να φτιάξει ένα ζαχαροπλαστείο  με άρωμα παιδικής ηλικίας και τελικά το αποτέλεσμα δικαίωσε τον κόπο του!

 

 

Εκεί θα απολαύσετε εξαιρετικό espresso και cappuccino, που φέρει ελληνική υπογραφή.

 

Για τους Έλληνες του Λονδίνου είναι μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσουν, αλλά και να προμηθευτούν τα λαχταριστά μελομακάρονα και κουραμπιέδες ενόψει Χριστουγέννων. 

 

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.mollyrosebakery.co.uk/