Μαύρο καρπούζι: Που θα το βρείτε;
Ο λόγος που κοστίζει ακριβά

Το μαύρο καρπούζι λέγεται ότι έχει μια πολύ ιδιαίτερη γλυκάδα.

Καλλιεργείται αποκλειστικά στο νησί Hokkaido της Ιαπωνίας και κάθε χρόνο η παραγωγή δεν ξεπερνά τα 100 κομμάτια.

Η τιμή του είανι λίγο τσιμπημένη καθώς τα 7,5 κιλά κοστίζουν 5.500 ευρώ.

 

 

Το πιο ακριβό που πουλήθηκε ποτέ ζύγιζε 7,7 κιλά και έπιασε 6.100 δολάρια σε μια δημοπρασία που είχε γίνει το 2008.

Ο λόγος που είναι τόσο ακριβό είναι επειδή δεν παράγεται σε ποσότητα, είναι απίστευτα τραγανό και γλυκό!