Το μπλε ρόφημα που πρέπει να δοκιμάσεις
Που θα το βρεις;

Ενα ζεστό μπλε ρόφημα με ελληνικά βότανα προτείνει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης για τον φετινό χειμώνα, σε συνεργασία με την Saristi.

Πρόκειται για το νέο μείγμα βοτάνων ΚΥΚΛΟΣ, αποκλειστικά για το Cycladic Shop.

Ένα μείγμα από Αιγαίο και Φως, μαζί με ταπεινά και πολύτιμα στοιχεία της Γης όπως η μολόχα, η αρτεμισία και ο ελίχρυσος, αναδεικνύουν αρώματα και γεύσεις των Κυκλάδων που παραμένουν αναλλοίωτες εδώ και 5000 χρόνια.

 

 

Από τη λέξη ΚΥΚΛΟΣ πήραν το όνομά τους οι Κυκλάδες, καθώς σχηματίζουν ένα νοητό κύκλο γύρω από τη Δήλο, το ιερό νησί που γεννήθηκε και λατρεύτηκε ο Απόλλωνας κατά την αρχαιότητα. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία οι Κυκλάδες ήταν Νύμφες οι οποίες μεταμορφώθηκαν σε βράχους από το θεό της θάλασσας, Ποσειδώνα.

 

ΚΥΚΛΟΣ στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα απολαυστικό ρόφημα βοτάνων της κυκλαδικής Γης, όπως το εμπνεύστηκε η SARISTI. Η συσκευασία περιλαμβάνει και χειροποίητη κεραμική κούπα, ιδανική για το σπίτι ή για δώρο.

 

Η χειροποίητη κούπα μαζί με τα βότανα των Κυκλάδων κοστίζει 19,90 ευρώ / Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης / Νεοφύτου Δούκα 4 106 74, Αθήνα Τ.: (+30) 210 7228321-3 cycladic.gr
Το Cycladic Shop λειτουργεί ώρες και μέρες του Μουσείου: Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 10.00-17.00 / Κυριακή: 11.00-17.00 Τρίτη κλειστά