![](https://lifeis.gr/sites/default/files/styles/responsive_880x/public/media-files/2018/08/300d82c432c5b779910a45840a6b1be7_0.jpg?itok=cTzzpCWH)
Το κοιτάς και νομίζεις ότι βλέπεις το νοστιμότερο κομμάτι κρέατος, αλλά στην πραγματικότητα κάνεις μεγάλο λάθος!
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών!
Ο λόγος για τις μπριζόλες καρπουζιού που έχουν γίνει η νέα vegan τάση.
![](https://lifeis.gr/sites/default/files/styles/responsive_880x/public/inbody/2018/08/b5e3f61e9cf50767e31523d4e95f2151_0.jpg?itok=o_9k_BdZ)
Η ιδέα γι αυτό το πιάτο ανήκει στο Νεοϋορκέζικο εστιατόριο Duck’s Eatery, που το πρόσθεσε πρόσφατα στο μενού του, γιατί ήθελε να προσφέρει περισσότερες vegetarian και vegan επιλογές στους πελάτες του.
Για να γίνει πιο γευστικό το καλύπτουν με ένα μίγμα από κόλιανδρο, ρίγανη και αλάτι, που δημιουργεί κρούστα όσο καπνίζεται το καρπούζι, με τη διαδικασία καπνίσματος να διαρκεί περίπου μισή μέρα.
Στη συνέχεια, το κόβουν σε φέτες, που λόγω του έντονου κόκκινου χρώματος μοιάζουν με rare μπριζόλες και το σερβίρουν με ελαιόλαδο, δεντρολίβανο και τους χυμούς του.
Και η τιμή αυτού; $75 το κάθε καρπούζι, που όπως λένε μπορεί να ταΐσει 3-5 άτομα.
Δεν τα λες και λίγα βέβαια, δεδομένου ότι πρόκειται απλά για καρπούζι! Όσο για τη γεύση του, περιγράφεται ως καπνιστή, αλμυρή, καυτή και ζουμερή, που όμως σε καμία περίπτωση δεν σε αφήνει να ξεχάσεις ότι πρόκειται για καρπούζι.