Παγωτό
Έχει τις λιγότερς θερμίδες και είναι το ιδανικό

Καλοκαιρινές διακοπές και παγωτό πάνε πακέτο! Μικροί και μεγάλοι το λατρεύουν καθώς είνα ένας εύκολος τρόπος να δροσιστείς που οι ποικίλες γεύσεις του δε μπορούν να σε αφήσουν αδιάφορο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε όμως είναι η ποσότητα που καταναλώνουμε καθώς ακι το είδος που προτιμάμε γιατί δεν είναι ολα τα παγωτά το ίδιο!

 

Παγωτό

 

Κι ενώ πάντα ξεκινάς με μία - δύο πάλες παγωτό, φτάνεις στο σημείο να έχεις πάρει αγκαλιά ένα ολόκληρο μπωλ και να το τσακίζεις χάνοντας την αίσθηση των λιπαρών στοιχείων που καταναλώνεις με αποτέλεσμα να βάζεις θερμίδες και περιττό λίπος. Και μετά ξεκινούν οι ενοχικές τύψεις...Γιατί να το φαω; Και δεν έπρεπε να φάω τόσο πολύ...κ.ο.κ.

Στην πραγματικότητα αυτό που θα ήθελες ιδανικά είναι να τρως παγωτό κάθε μέρα χωρίς περιορισμό και να μην παχαίνεις. Σωστά;

Κι όμως μπορείς να το καταφέρεις αρκεί να κάνεις τη σωστή επιλογή!

Γιατί το παγωτό με τις λιγότερες θερμίδες, που μπορείς να καταναλώνεις κάθε μέρα υπάρχει και δεν είναι άλλο από...το παγωτό μηχανής.

 

Παγωτό

 

Η γεύση του μας ξετρελαίνει, η προσοχή μας αποσπάται από κάθε τι άλλο, συχνά το τρώμε τόσο γρήγορα που παγώνει το κεφάλι μας, καθώς πρόκειται για την πεμπτουσία της απόλαυσης.

Το παγωτό μηχανής είναι ελαφρύ, απαλό, υπέροχο. Κάθε κουταλιά και μια βουτιά σε ένα δροσερό μαξιλάρι για μεσημεριανό ύπνο ή μια βουτιά σε απομονωμένα γαλάζια νερά.

 

Παγωτό

 

Παρασκευάζεται στην στιγμή και περιέχει γάλα και κρέμα γάλακτος και υπολγίσεται στις  200 θερμίδες. Είναι άκρως χορταστικό και απολαυστικό που δε σας αφήνει περιθώρια να πάρετε και δεύτερο ή να ζητήσετε και κάτι έξτρα. Σε σχέση με τα υπόλοιπα παγωτά είναι η πιο safe επιλογή.

Οπότε απόλαυσέ το χωρίς τύψεις, αλλά με μέτρο!