Αξίζει τον κόπο λένε όσοι το δοκίμασαν ωστόσο..

Πόσο πραγματικά μπορεί να κοστίζει η απόλαυση;

Ανήκετε στους chocoholics ή αποφεύγετε τη σοκολάτα ως ανθυγιεινή και θερμιδογόνα;

Βελούδινη υφή, πλούσια γεύση, υπέροχο άρωμα. Λιώνει στο στόμα απαλά, γαργαλώντας τους γευστικούς κάλυκες του ουρανίσκου. Το οξυγόνο επιταχύνει τη διαδρομή του προς τον εγκέφαλο και εμείς νιώθουμε ευτυχισμένοι!

O λόγος για τη σοκολάτα, με τη συχνά παρηγορητική δράση, ως ρόφημα ή κάθε είδους γλυκός... πειρασμός.

Η απόλυτη σοκολάτα τρούφας βρίσκεται στο Knipschildt Chocolatier βρίσκεται στις ΗΠΑ και κατασκευάζεται από τον μετρ της σοκολάτας Fritz Knipschildt, με καταγωγή από την Δανία, την οποία εγκατέλειψε και το 1999 ίδρυσε την .Knipschildt Chocolatier.  .

Ονομάζεται La Madeline au Truffle , «γίνεται κατά 70% από μαύρη σοκολάτα Valrhona, παχιά κρέμα, ζάχαρη, λάδι τρούφας και βανίλια, με το όλο σε πλούσια σος γκανάς», δηλώνει ο σοκολατοποιός.

 

Ο  Fritz Knipschildt αναζητά μόνος του ένα σπάνιο είδος τρούφας από την γαλλική περιοχή Perigord και την αναβαθμίζει με γκανάς και σοκολάτα πρώτης ποιότητας Valrhona και σκόνη κακάο. Η θρυλική μπουκιά τυλίγεται προσεκτικά και τοποθετείται σε χρυσό κουτί, για δώρο, αρκεί κάποιος να κάνει  την παραγγελία του 15 ημέρες νωρίτερα.

Το ζαχαροπλαστείο του Fritz Knipschildt ονομάζεται Chocopologie, βρίσκεται στο Μπρούκλιν και όπως αναφέρει στο σάιτ του, η παράδοση της σοκολάτας με τρούφα γίνεται με την συνοδεία σωματοφύλακα, σε Rolls Royce.