Τι να περιμένεις!

Έμπλεξες με το παιδί του ζωδιακού κύκλου, που θέλει την ελευθερία του περισσότερο απ΄'ολους, πεισμώνει για κάτι όσο ο Αιγόκερως και το εγκαταλείπει τόσο γρήγορο όσο ένας Κριός και γενικά, να μην πολυλογώ, η κατάσταση είναι δύσκολη!

Ωστόσο τι να περιμένεις από την σχέση σου με έναν Υδροχόο;

Θα πρέπει να ξέρεις οτι:

1.Πολύπλοκο μυαλό

Αν νομίζεις ότι ο Υδροχόος , ζει σε δικό του κόσμο κάνεις λάθος, απλά δεν μπορείς να καταλάβεις πως αντιλαμβάνεται τον κόσμο. Μπορεί ορισμένες φορές θα σε σοκάρει με τον τρόπο που σκέφτεται και πράττει. Μάλιστα, ξέρει ότι έχει ένα χαρισματικό μυαλό με μία γοητευτική μοναδικότητα που τον κάνει και ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Το μόνο αρνητικό, στηρίζει πολύ τις απόψεις του και γίνεται εξυπνάκιας.

2. Αντισυμβατικός
Οι σχέσεις με έναν Υδροχόο, δεν είναι ποτέ όπως τις περιμένεις. Θα σου συμπεριφερθεί τόσο διαφορετικά από οποιονδήποτε ποτέ έχεις συναστραφεί σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο.  Αν δε, του πεις την λέξη «πρέπει», τον έχασες!

 

3. Ανεξάρτητος
Μην του απαγορέψεις, μην τον πιέσεις, μην μην μην.. γενικά οτιδήποτε μπορεί να μπει ως χαλινάρι στον Υδροχόο, είναι και αυτό που θα τον οδηγήσει μακρυά σου. Άστον να έχει τον χώρο του, τον χρόνο του και θα είναι δικός σου για πάντα! Ιδανικά θα ήθελε να είστε φίλοι που κάνετε σεξ, κατ’ αποκλειστικότητα εσύ με αυτόν…

4. Σεξουαλικά περιπετειώδης
Το σεξ με έναν Υδροχόο είναι αναμφίβολα μία συναρπαστική εμπειρία! Εννοείται και του αρέσει το περίεργο, το εκκεντρικό, το παράξενο, το εξεζητημένο, αυτό που δεν πρέπει και δεν έχει δοκιμάσει αλλά αν κατακτήσεις το μυαλό του, θα κατακτήσεις και το σώμα του.

!