Ποιο είναι το μυστικό;

Μπορεί να ξεκινάει ως κάτι χαλαρό και αρχικά να μην είναι και τόσο σοβαρό, αλλά υπάρχουν φορές που μπορεί τα πράγματα να πάρουν άλλη τροπή.

Το θέμα είναι τι θέλεις κι από το συγκεκριμένο άτομο. Αν θες να γνωρίσεις καλύτερα τον άνυτρα που έχεις απίστευτη σεξουαλική επαφή και ενδεχομένως να κάνεις ακόμα και σχέση μαζί του, τότε αρκεί να ακολουθήσεις συγκεκριμένα μυστικά.

Χιούμορ

Το μοναδικό πράγμα που εκτιμάται από όλους τους άντρες είτε το πιστεύετε είτε όχι! Αν λοιπόν βάλετε σε εφαρμογή το χιούμορ σας τότε πολύ πιθανό να πετύχετε πολλά! 

Επικοινωνία

Αν λοιπόν έχετε καψουρευτεί τον… επιβήτορα της προηγούμενης βραδιάς, και θέλετε κάτι παραπάνω, τότε δε βλάπτει να ρίξετε γέφυρες επικοινωνίας και ότι πετύχετε. Μπορείτε δηλαδή να τον πάρετε ένα τηλέφωνο και να του πείτε πόσο ωραία περάσατε και πως δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας τη βραδιά που είχατε! Αν είστε και λίγο πιο θαρραλέα, μπορείτε να του προτείνετε και έναν καφέ ή ένα ποτό! Και αν σας πει όχι, δε βαριέστε; Δεν θα σκάσουμε κιόλας…

Αυτοπεποίθηση

Το να μετατρέψεις μία σεξουαλική σχέση σε κανονική, απαιτεί αυτοπεποίθηση, τόλμη και γοητεία! Με λίγα λόγια, αν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις σου έχεις κάνει την μισή δουλίτσα! Έχε πάντα στο νου σου, ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο της χυλόπιτας, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να σε πάρει από κάτω. 

Μία νέα αρχή

Εφόσον λοιπόν το θέλει κι αυτός, γιατί αν δεν υπάρχει θέληση και από τις 2 πλευρές, δε γίνεται δουλειά, μπορείτε ωραιότατα να κάνετε διάφορα πράγματα μαζί, τα οποία δεν θα συμπεριλαμβάνουν sex ή τουλάχιστον δεν θα είναι το σημείο αναφοράς. Μπορείτε να πάτε ένα σινεμά, για ένα φαγητό, έστω για παγωμένο γιαούρτι στο παγκάκι! Το θέμα είναι να υπάρξει η επικοινωνία και να πείτε πράγματα που δεν θα περιλαμβάνουν βογγητά και άναρθρες κραυγές.