Έχει σχέση με άλλη, αλλά...τον θες!
Τι θα κάνεις;

Μια ματιά ήταν αρκετή για να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον...Ο δε τρόπος που σου μίλησε ήταν απίστευτος και δεν μπορείς να τον βγάλεις με τίποτα από το μυαλό σου. Είναι σαφές ότι σου αρέσει από την πρώτη κιόλας μέρα γνωριμίας, αλλά αυτό που δεν σου αρέσει καθόλου είναι το γεγονός ότι βρίσκεται σε σχέση.

Μπορεί να ξενέρωσες αρχικά, αλλά δεν το βάζεις κάτω. Θα σκάσεις αν δεν γίνει το δικό σου!

Από την άλλη σκέφτεσαι ότι δεν θα ήταν σωστό να μπεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και σε πιάνει η ηθική σου πλευρά. 

 

 

Η αλήθεια είναι πως αν το δεις λογικά θα πρέπει να κάνεις πίσω, γιατί ούτε σε σενα θα άρεσε να μπει ένα τρίτο πρόσωπο ανάμεσά σας. Οπότε καλό θα ήταν να σεβαστείς την κατάσταση και το πως έχουν τα πράγματα και να επικρατήσει η λογική του συναισθήματος.

Άλλωστε μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε εναν άνθρωπο, που ενώ έχει σχέση με άλλη γυναίκα, παράλληλα έδειξε ενδιαφέρον και για σενα; Κι αν είστε μαζί και στο μέλλον σου κάνει τα ίδια; Τότε θα μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή που τον γνώρισες και όχι μονο. Και η πληγωμένη της υπόθεσης θα είσαι μόνο εσύ.

Δε λέω, ωραίο πράγμα οι έρωτας, αλλά καμιά φορά πρέπει να ακούμε και τη λογική μας και να μη μας κυριέυει το πάθος και το συναίσθημα της στιγμής. Ούτε να φερόμαστε εγωιστικά γιατί αυτό θα μας γυρίσει μπούμερανγκ.

 

 

Αν πάλι είσαι τρελά ερωτευμένη και τον θες σαν τρελή θυσιάζοντας πολλά πράγματα μόνο και μόνο για να είναι στη δική σου αγκαλιά τότε θα πρέπει να κάνεις τα εξής:

1. Προσπάθησε να μάθεις για τη σχέση του
Το ότι έχει σχέση δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και ευτυχισμένος ή ερωτευμένος, ή ότι όλα πάνε καλά. Θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι σε μια περίοδο που η σχέση τελειώνει ή έχει ήδη τελειώσει και απλά είναι μαζί από συνήθεια. Ποτέ δεν ξέρεις. Σίγουρα δε θέλεις να είσαι αιτία χωρισμού ούτε να γίνεις το τρίτο πρόσωπο αλλά πριν αποφασίσεις πώς θα το χειριστείς προσπάθησε από κάποιον κοινό γνωστό ή και από τον ίδιο ακόμα αν τα καταφέρεις, να μάθεις λεπτομέρειες γα τη σχέση του και για την κοπέλα με την οποία είναι μαζί. Έτσι, θα μπορέσεις να κρίνεις αν υπάρχει λόγος να ελπίζεις ή πρέπει να εξαφανιστείς.

2. Δείξε διακριτικά την παρουσία σου 
Μπορείς απλά να βρίσκεσαι κοντά στο περιβάλλον του, με μία φιλική διάθεση και δείχνοντας την κοινωνική και επικοινωνιακή σου πλευρά, να είσαι άνετη τριγύρω του και να μην προδοθείς από την αρχή για το πώς τον βλέπεις ακόμα κι αν χτυπάει η καρδιά σου κάθε φορά που σε πλησιάσει.

 

 

 

3. Δοκίμασε να τον φλερτάρεις

Χωρίς να είσαι πιεστική ή πολύ επιθετική, φρόντισε όταν είσαι στον ίδιο χώρο και στην ίδια με παρέα με το αντικείμενο του θαυμασμού σου να είσαι χαμογελαστή, ευχάριστη, να τον κοιτάζεις μέσα στα μάτια, να τον αγγίζεις διακριτικά και τρυφερά, να τραβάς την προσοχή του και να βρίσκεις θέματα να συζητάτε. Ρώτησέ τον για αυτόν, δείξε ενδιαφέρον για αυτά που σου λέει και πού ξέρεις μπορεί στην πορεία να μάθεις και αυτά που σε ενδιαφέρουν για την προσωπική του ζωή.

4. Μην μπαίνεις σε συγκρίσεις
Αν έχεις ενημερωθεί για την κοπέλα του ατόμου που σε ενδιαφέρει και γνωρίζεις με ποια έχει σχέση, μην αφήσεις να σε επηρεάσει αυτό και μην κάνεις το λάθος να μπεις σε συγκρίσεις. Όπως και να είναι εξωτερικά ή σαν προσωπικότητα, δε σημαίνει πως πρέπει να προσπαθήσεις να της μοιάσεις ή να την μιμηθείς αλλά ούτε και να την υποβιβάσεις στα μάτια του για να τον κερδίσεις. 

5. Να έχεις αυτοπεποίθηση
Δείξε σίγουρη και δυναμική και να είσαι σίγουρη ότι αυτό θα το εκπέμπεις και στους γύρω σου γοητεύοντάς τους. Κυρίως αυτόν που σε ενδιαφέρει. Σε όλους αρέσουν οι γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, που είναι δυναμικές και με αυτοπεποίθηση και διεκδικούν τα όνειρά τους.

6. Κολάκευσέ τον
Αν δείχνεις ενδιαφέρον σε όσα λέει, αν δείχνεις θαυμασμό για τις ικανότητές σου και αν συχνά του κάνεις φιλοφρονήσεις ή του δείχνεις πόσο χρήσιμος είναι και ζητάς τη βοήθειά του, σίγουρα όλο αυτό θα του ανεβάσει το ηθικό, θα τον ανανεώσει και θα τονώσει το εγώ του με αποτέλεσμα να είναι πιο συχνά κοντά σου και ποτέ δεν ξέρεις από κει και πέρα.

7. Φρόντισε να δείχνεις στα καλύτερά σου
Προσπάθησε, λοιπόν, να φροντίζεις την εμφάνισή σου (χωρίς υπερβολές φυσικά), και όταν σε βλέπει να δείχνεις πάντα στα καλύτερά σου. Είναι καλό να δείχνεις ευδιάθετη, θετική και πολύ ευχάριστη όταν βρίσκεσαι μαζί του, να του δείχνεις ότι περνάς όμορφα και να του θυμίζεις πόσο ωραία παρέα κάνετε!

8. Μίλησέ του ειλικρινά
Εκείνος έχει σχέση, εσύ όμως έχεις αρχίσει να τον ερωτεύεσαι. Ίσως η μόνη λύση για την περίπτωση αυτή να είναι η αμεσότητα και η ειλικρίνεια. Τι πιο ειλικρινές, λοιπόν, και πολύ πιο ώριμο από το να είσαι ευθύς και να μιλήσεις στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει κάποια στιγμή που θα τον βρεις μόνο του και θα την θεωρήσεις κατάλληλη. Φρόντισε μόνο να είσαι διακριτική, ψύχραιμη και πολιτισμένη.