Απόλαυσε το σεξ ακόμα και στη ζέστη
Αυτός είναι οι τρόποι

Ηεπιθυμία που σου γεννά η ζέστη του καλοκαιριού είναι να κάνεις βουτιές στη θάλασσα. Οι στενές επαφές δεν φαντάζουν δελεαστικές όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει ακόμα κι αν σου απαριθμήσαμε όλους τους λόγους που το σεξ είναι καλύτερο το καλοκαίρι. Το να ιδρώνεις από την εξωτερική θερμοκρασία και όχι από το πάθος της στιγμής δεν είναι το ζητούμενο. Σου έχουμε τρεις τρόπους για να απολαύσεις “καυτές” στιγμές με τον σύντροφό σου χωρίς να σκάσεις από τη ζέστη.

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Αν ήταν χειμώνας αυτό θα σήμαινε κεριά στο χώρο. Τώρα δεν θες ούτε να το σκέφτεσαι οπότε το “φτιάξε” ατμόσφαιρα περιλαμβάνει το χειριστήριο του κλιματιστικού. Ρύθμισε τη σωστή θερμοκρασία και κάνε το δωμάτιό σας (ή όποιο δωμάτιο επιλέξεις να φιλοξενήσει τις ερωτικές σας στιγμές) να μοιάζει ιδανικό. Προσοχή, μη το παρακάνεις με τις χαμηλές θερμοκρασίες γιατί μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό. Μπορείς να αξιοποιήσεις και τον ανεμιστήρα σου αντί για το κλιματιστικό.

Κάντε μαζί ντους

Αυτή η δροσερή εναλλακτική δεν χρειάζεται εξήγηση. Θα δροσιστείτε την ώρα που θα απολαμβάνετε την σεξουαλική σας επαφή.

Βάλε τα παγάκια στο παιχνίδι

Είναι το πιο φθηνό ερωτικό βοήθημα και το έχουμε όλοι στο σπίτι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα παγάκια με πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να ξετρελάνεις τον αγαπημένο σου με την εναλλαγή της θερμοκρασίας.

Ιδρώστε μαζί

Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν, αφέσου στην ερωτική πράξη. Αγκάλιασε σφιχτά τον σύντροφό σου και απόλαυσε το σεξ τόσο που να μην καταλαβαίνεις αν έχεις ιδρώσει εσύ ή αυτός.