Καταπολεμά τη στυτική δυσλειτουργία

Κατέχει δικαίως το στέμμα του πιο καλοακιρινού φρούτου, αλλά τα οφέλη του είναι δεν περιορίζονται μόνο στα γενικά πλαίσια μιας ισορροπημένης υγείας και διατροφής, αλλά και στο κρεβάτι μας!

Ο λόγος γίνεται φυσικά για το καρπούζι, πουόσο δροσερό και γλυκό και αν είναι κάνει πολύ καλό στους άντρες κατά κύριο λόγο. Ειδικά σε αυτούς που υποφέρουν από ήπια, ή μέτρια στυτική δυσλειτουργία.

Το καρπούζι περιέχει μια ουσία που λέγεται σιτρουλίνη (citrulline), ένα αμινοξύ, το οποίο βελτιώνει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος προς τα γεννητικά όργανα.

Το καρπούζι αποτελείται κατά 92% από νερό, είναι μία πολύ καλή πηγή βιταμίνης C και έχει μόνο 71 θερμίδες ανά μερίδα. Οι ερευνητές εξέτασαν τις επιδράσεις της σιτρουλίνης (με την μορφή συμπληρωμάτων) σε άντρες που είχαν προβλήματα στύσης και διαπίστωσαν ότι οι άντρες που πήραν σιτρουλίνη βελτίωσαν την σεξουαλική τους επίδοση. 

Το καρπούζι, μπορεί να μην “στοχεύει” στη ροή αίματος στο πέος, ή στα γεννητικά όργανα γενικότερα, αλλά προσφέρει παρόμοιες επιδράσεις, χωρίς παρενέργειες και ένα ποτήρι χυμός καρπούζι ή μια φέτα από το συγκεκριμένο φρούτο είναι ικανή για να αναζωπυρωθεί και πάλι η προσωπική σου ζωή.