Υπάρχει εξήγηση!

Δύσολο δεν είναι να βρεις κάποιον, αλλά να καταφέρεις να κάνεις σχέση μαζί του και όχι μόνο ερωτική, αλλά να έχει διάρκεια.

Όλο και κάποια φορά θα σου έχει τύχει το φαινόμενο ghosting, όπου μετά το σεξ ο άντρας την κάνει με ελαφρά κι εσύ μπαίνεις στο τρυπάκι να αναζητήσεις τον εξαφανισμένο εραστή της προηγούμενης νύχτας. Αυτό μπορεί να συμβεί για τους παρακάτω λόγους:

1. Δεν υπήρχε χημεία μεταξύ σας

Εμείς οι γυναίκες είμαστε υπερβολικές και παρασυρόμαστε πολύ εύκολα από τα συναισθήματά μας. Οπότε λοιπόν, το σεξ με κάποιον που μπορεί να γνωρίζουμε λίγες εβδομάδες, αλλά θέλουμε πολύ, στα μάτια μας και στο μυαλό μας είναι πάντα τέλειο. Κι αν κάνουμε λάθος; Κι αν τελικά δεν υπήρχε χημεία και ήταν κακό και αμήχανο; Κι αν εκείνος το εντόπισε;

2. Μπορεί να νιώθει ενοχές

Εκείνος ήθελε απλά σεξ μαζί σου κι εσύ έχεις φάει κόλλημα και τον "ζαλίζεις", με αποτέλεσμα εκτός του ότι το έχει μετανιώσει,να έχει εξαφανιστεί χωρίς να δώσει και πολλές εξηγήσεις. Μπορεί να μην είναι σωστό, αλλά είναι θεμιτό.

3. Βιάστηκες να δώσεις πολλά από την αρχή

Η αλήθεια είναι ότι ο κανόνας του να μην τα δίνεις όλα με την πρώτη, τις περισσότερες φορές επιβεβαιώνεται πανηγυρικά. Αυτό λοιπόν σημαίνει, ότι όταν ο άντρας αισθανθεί ότι του είσαι δεδομένη, ειδικά από τις αρχές της σχέσης, χάνει το ενδιαφέρον του, ακόμα κι αν το μεταξύ σας, ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.