Μεικτός οργασμός
Για την πιο δυνατή απόλαυση

Ο επονομαζόμενος και “blended orgasm” ορίζεται ως: η ταυτόχρονη κορύφωση στον κόλπο και στην κλειτορίδα. Ναι, αληθεύει και όχι, δεν ξέρω πώς ακριβώς γίνεται. Γιατί απλά, ειδικά στο σεξ υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που προκύπτουν κατά τύχη, εκεί που δεν το περιμένεις, και όχι με το εγχειρίδιο στο χέρι.

Πώς λειτουργεί ο μεικτός οργασμός

Ο μεικτός οργασμός, ο οποίος συνδυάζει την υπερδιέγερση της κλειτορίδας με τον ερεθισμό του σημείου Α στα έγκατα του γυναικείου κόλπου, είναι ομολογουμένως μια εξαιρετικά ευχάριστη συνθήκη για όλους τους συνδαιτυμόνες.

Η γνώμη της επιστήμης

Σύμφωνα με τον Dr. Barry Komisaruk, καθηγητή Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Rutgers που το 'χει ψάξει, η οδός που σε οδηγεί ντουγρού στο μεικτό γυναικείο οργασμό δεν είναι μία, αλλά τρεις: γεννητικά νεύρα - κλειτορίδα, πυελικά νεύρα - κόλπος, πνευμονογαστρικά νεύρα (δεσμίδα νεύρων που ξεκινούν από το εγκεφαλικό στέλεχος, κατεβαίνουν προς την καρδιά και συνεχίζουν προς την κοιλιακή χώρα) -τράχηλος.

Εάν όλα τα παραπάνω διεγερθούν ταυτόχρονα, ο Dr. Komisaruk υποστηρίζει ότι ο οργασμός της θα είναι τόσο έντονος και σύνθετος που απλά δεν θα περιγράφεται με λόγια, αλλά με ουρλιαχτά.