Πως θα το καταφέρεις;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως για να έρθει κάποιος σε οργασμό πρέπει να ερεθιστεί η περιοχή των γεννητικών του οργάνων, είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα.

Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο!

Ο οργασμός μπορεί να επιτευχθεί και με άλλου είδους διεγέρσεις!

Αν λοιπόν θέλεις να προσφέρεις μια εντελώς ξεχωριστή εμπειρία στον σύντροφό σου τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ερεθίσεις την σπονδυλική του στήλη από την κορυφή έως και τη βάση της.

Πως θα το πετύχεις; 

Με μαλακά αισθησιακά φιλιά, ελαφρά φυσήματα και κινήσεις της γλώσσας σου σπόνδυλο-σπόνδυλο θα τον κάνεις αρχικά να ανατριχιάσει ολόκληρος και στη συνέχεια να ερεθιστεί έντονα.

Αν προσθέσεις τα δάχτυλά σου και με μαλακές κινήσεις κάνεις κύκλους γύρω γύρω από κάθε κόκκαλο της σπονδυλικής του στήλης το πιθανότερο είναι μέχρι να φτάσεις στη βάση της εκείνος να έχει έρθει σε οργασμό.

Δεν θα έχεις ακουμπήσει καθόλου το πέος του – δεν ξέρουμε μήπως δεν έχει αντέξει και το έχει ακουμπήσει εκείνος – όμως όλη η διαδικασία θα έχει επιτευχθεί από τη διέγερση της σπονδυλικής του στήλης και θα του έχει προσφέρει μια απογειωτική και ανεπανάληπτη εμπειρία.