Δοκίμασε νέες στάσεις στο σεξ για μεγαλύτερη απόλαυση!

Η αλήθεια είναι οτι οι ευνοημένοι της φύσης στο θέμα οργασμός είναι οι άντρες καθώς σχεδόν κάθε σεξουαλική επαφή τους καταλήγει σε έναν δυνατό οργασμό. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με τις γυναίκες καθώς ο γυναικείος οργανισμός λειτουργεί πιο περίπλοκα από τον αντρικό.

Δεν σημαίνει όμως οτι μια γυναίκα δεν μπορεί σε κάθε σεξουαλική επαφή να απολαμβάνει τον οργασμό.

Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες στάσεις που ερεθίζουν τα νεύρα του κόλπου και οδηγούν στον πολυπόθητο οργασμό!

 Η στάση "του ελέφαντα"

elef

 Είναι μια παραλλαγή της στάσης του σκύλου. Αντί να στηθεί η γυναίκα στα 4, ξαπλώνει μπρούμυτα με τον σύντροφό της να ξαπλώνει από πάνω της. Η πίεση που ασκεί το πέος στο εσωτερικό του κόλπου μπορεί να οδηγήσει μια γυναίκα γρηγορότερα στον οργασμό από την στάση στα 4. Συν τοις άλλοις η "εξουσία" που ασκεί ο άντρας πάνω στην γυναίκα "ερεθιζει" και το μυαλό!

 Η στάση της γάτας

gat

Αν σας αρέσει να κοιτάζεστε την ώρα που κάνετε σεξ, και ειδικά είσαι φανατικοί του ιεραποστολικού σεξ, τότε αυτή η στάση θα είναι η αγαπημένη σας καθώς αποτελεί μια παραλλαγή. Η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα και ο άντρας ανεβαίνει από επάνω της απλά στέκεται λίγο πιο ψηλά. Το πέος του δεν διεισδύει ολόκληρο μέσα στον κόλπό αλλά ερεθίζει την κλειτορίδα εσωτερικά.

 Η στάση κουτάλι

kout

 Η στάση κουτάλι είναι μια στάση που δεν κουράζει και μάλιστα έχει ωραία επαφή καθώς ο σύντροφός σου σε κρατάει αγκαλιά καθόλη την διάρκεια. Σε αυτή τη στάση κάθεσαι ξαπλωμένη πλάγια και ο σύντροφός σου σε αγκαλιάζει και διεισδύει μέσα σου από πίσω. Η στάση αυτή βοηθάει καθώς έχει το εξής πλεονέκτημα, έχεις εκτεθειμένη την κλειτορίδα σου και μπορεί να την αγγίζει είτε ο σύντροφος σου, είτε εσύ.