Μια νέα έρευνα δίνει επιτέλους απάντηση στο πιο καυτό ερώτημα από καταβολής σεξ

Αν και δε θα έπρεπε, εκεί έξω υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν άντρες που νιώθουν ανασφάλεια για το μέγεθος του «κολλητού» τους.

Και όμως τα συμπεράσματα μια πρόσφατης μελέτης που πραγματοποίησαν από κοινού ερευνητές του UCLA και του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού, έρχονται για να καταρρίψουν μια σειρά από δημοφιλείς μύθους.

Πρώτον, το μέγεθος πέους που οι γυναίκες θεωρούν ιδανικό είναι μόλις μεγαλύτερο από τον μέσο όρο, με δεδομένο, φυσικά, ότι ένα φυσιολογικό σε μέγεθος πέος έχει μήκος γύρω στα 15 εκατοστά.

Επιπλέον, και εδώ βρίσκεται το «ζουμί» της υπόθεσης, το αν το μέγεθος ενός πέους θεωρείται «ιδανικό» εξαρτάται και από τη σχέση που έχει η εκάστοτε κυρία με τον άντρα με τον οποίο πρόκειται να βρεθεί στο κρεβάτι, δηλαδή με το αν αυτή διατηρεί μαζί του σταθερό δεσμό ή αν πρόκειται για περιστασιακό εραστή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της έρευνας -και αφού οι εθελόντριες εξέτασαν προσεκτικά μια ομάδα από ομοιώματα αντρικών μορίων που είχαν εκτυπωθεί σε τρισδιάστατο εκτυπωτή- το ιδανικό πέος που πρέπει να διαθέτει ο μόνιμος σύντροφος μιας γυναίκας πρέπει να έχει μήκος 16 εκατοστά ενώ η περιφέρειά του δεν πρέπει να ξεπερνά τα 12 εκατοστά.

Ωστόσο, όταν οι συμμετέχουσες στην έρευνα ρωτήθηκαν για το ιδανικό μέγεθος που πρέπει να «κουβαλά» ένας περιστασιακός εραστής, τότε αυτές δήλωσαν ότι ο «εξοπλισμός» του εκάστοτε τυχερού θα πρέπει να έχει μήκος κατά μέσο όρο 16,3 εκατοστά και περιφέρεια 12,7.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, οι ερευνητές των δύο αμερικανικών πανεπιστημίων κατέληξαν στο -ενδιαφέρον, είναι η αλήθεια- συμπέρασμα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών επέλεγε λιγότερο «προικισμένους» άντρες ως μόνιμους συντρόφους, πολύ απλά γιατί η σεξουαλική συνεύρεση με τους άντρες αυτούς ήταν πιο εύκολη από ανατομικής άποψης.

Δείτε επίσης: Μεγάλο μέγεθος; Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω!   

Επιπλέον, οι επιστήμονες των δύο αμερικανικών πανεπιστημίων υπέθεσαν ότι επειδή οι γυναίκες έχουν την τάση ν' απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο με τον μόνιμο σύντροφό τους, επιλέγουν άντρες πιο «προικισμένους» για να κάνουν περιστασιακό σεξ θεωρώντας ότι το μεγαλύτερο μέγεθος στην περίπτωση αυτή θα τις «αποζημιώσει» για την έλλειψη οικειότητας που θα νιώσουν κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνεύρεσης .

Τα ίδια αποτελέσματα  περίπου έδειξε δημοσκόπηση που διενήργησε και  το γερμανικό γυναικείο περιοδικό «Jolie» σε δείγμα 12 χιλιάδων αναγνωστριών,  με το εξαιρετικά ευαίσθητο ερώτημα: "Ποιο μέγεθος προτιμούν οι γυναίκες;" 

Μία στις δύο γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα του γερμανικού περιοδικού υποστήριξε ότι προτιμά το μεσαίο μέγεθος, δηλαδή τα 15 εκατοστά. Το μήκος αυτό δεν απέχει και πολύ από τον ευρωπαικό μέσο όρο, όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα "Bild".

Ο μέσος όρος του ανδρικού μορίου στη γηραιά ήπειρο είναι 14,48 εκατοστά. 

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης και της έρευνας δείχνουν ότι, οι άνδρες δεν θα πρέπει να πανικοβάλλονται καθώς οι περισσότερες γυναίκες είναι πανευτυχείς με το μέσο όρο.