Γιατί η γυναικεία ευχαρίστηση δεν κρύβεται στο μέγεθος!

Αν κάτι απασχολεί τους άντρες από την παιδική τους ηλικία μέχρι και τα βαθιά γεράματά τους, είναι σίγουρα το πέος τους. Και αν κάτι το έχουν είτε καμάρι, είτε φόβο είναι σίγουρα το μέγεθος. Η γυναικεία ευχαρίστηση είναι αυτό που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή τους και φυσικά πιστεύουν οτι επιτυγχάνεται μόνο βάσει μεγέθους! Κι όμως, μπορεί το μέγεθος να μετράει αλλά πολλές φορές αρνητικά...

Σχεδόν κανένας άντρας δεν είναι ικανοποιημένος με το μέγεθός του πέους του, είναι σαν τις γυναίκες με το στήθος τους. Πάντα το θέλουν λίιιγο μεγαλύτερο γιατί πιστεύουν οτι και οι γυναίκες το θέλουν εξίσου μεγάλο. 

Ναι, το μεγάλο πέος δεν είναι βολικό και τις περισσότερες φορές πονάει. Μόνο το 1% των γυναικών που συμμετείχαν σε έρευνα απάντησαν οτι προτιμούν το πολύ μεγάλο πέος. 

Ένα ιδανικό μέγεθος πέους θεωρείται το 14 - 17 εκατοστά. Είναι ευκολοδιαχειρίσιμο, δεν τραυματίζει και το κυριότερο μπορείς να απολαύσεις όλες τις στάσεις του σεξ, χωρίς να πονάς. Ο μέσος όρος της λευκής φυλής κυμαίνεται μεταξύ 13 και 16 εκατοστών. Ένα μεγάλο πέος θεωρείται από τα 18 εκατοστά και επάνω.

Ένα μεγάλο πέος, αν και είναι καμάρι για αυτόν που το κουβαλά, είναι πολλές φορές βάρος για την γυναίκα που θα βρεθεί αντιμέτωπη μαζί του. Ο γυναικείος κόλπος έχει μέσο όρο βάθους 11 με 15 εκατοστά και πλάτος 8.

Όσο και να διασταλλεί ο κόλπος κατά την διάρκεια του σεξ, υπάρχουν περιπτώσεις που πονάνε. Το σεξ είναι για ευχαρίστηση.

Μια γυναίκα που πονάει κατά την σεξουαλική επαφή, πρώτον περνάει η ίδια πολύ δύσκολα και κατ' επέκτασιν και ο σύντροφός της, καθώς περιορίζονται σε στάσεις που δεν πονάνε. 

Οι γυναίκες δίνουν περισσότερη σημασία στο πάχος και όχι στο μήκος ενός πέους.

Δεν λέμε ότι δεν εκτιμάμε ένα όμορφο πέος αλλά πιο εύκολα χαϊδεύεις έναν παπαγάλο από ένα φλαμίνγκο... 

Ντάμα Κούπα