Κατέρριψε τον μύθο οτι δεν υπάρχουν γυναίκες που βιώνουν πολλαπλούς οργασμούς. Είναι ένα πραγματικό γεγονός και πιστεψέ με, μπορεί να συμβεί και σε εσένα! 

Όλες οι γυναίκες είναι ανατομικά φτιαγμένες για να μπορούν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Πολλές όμως, αν όχι οι περισσότερες δυσκολεύονται στο να έχουν ακόμη και έναν μόνο οργασμό! Οι λόγοι που μια γυναίκα "μπλοκάρει" το σώμα της από την ευχαρίστηση είναι πολλοί, με βασικότερους την βιασύνη και το άγχος! Έχεις βαρεθεί να διαβάζεις για το άγχος κι όμως. Είναι ο κυριώτερος λόγος που δεν μπορείς να επιτύχεις πολλαπλούς οργασμούς. 

Ο πολλαπλός οργασμός είναι μια σειρά από οργασμούς που επιτυγχάνονται σε μικρό χρονικό διάστημα κατά την διάρκεια της συνουσίας. Είναι ένα καθαρά γυναικείο προνόμιο καθώς οι άντρες μετά τον οργασμό τους, πρέπει να περάσουν ένα διάστημα "ξεκούρασης" για να φορτώσουν μπαταρίες. Η γυναίκα καθώς έχει την δυνατότητα για 2 ειδών οργασμών, μπορεί να ελιχθεί ανάμεσα σε κλειτοριδικό και κολπικό οργασμό!

Πως μπορείς να πετύχεις πολλαπλούς οργασμούς;

Νιώσε άνετα! Η άνεση είναι ο πρώτος τρόπος για να πετύχεις αρχικά τον πρώτο οργασμό και μετά να συνεχίσεις και στους άλλους. Ζήτα από τον σύντροφό σου αυτό που σου αρέσει. Αν σου αρέσει αργά, πες του να μην βιάζεται, αν σου αρέσει γρήγορα ζήτησε το. Μην αισθάνεσαι ότι τον μπλοκάρεις αλλά ότι του δίνεις τον τρόπο να σε ευχαριστήσει και φυσικά να κορδώνεται μετά για το τι κατάφερε!

Συγκεντρώσου! Μην σκέφτεσαι πράγματα που σε αγχώνουν και σε στρεσάρουν. Εκείνη την στιγμή είστε οι δυο σας, είναι η δική σας στιγμή. Χαλάρωσε και απόλαυσε το σεξ με τον σύντροφό σου, χωρίς να επηρεάζεσαι από πράγματα που δεν είναι της παρούσης!

Εξασκήσου! Χρειάζεται... προπόνηση  για να πετύχεις πολλαπλούς οργασμούς. Ερέθισε τον εαυτό σου με διαφόρους τρόπους που σε ευχαριστούν. Δες μια ταινία πορνό, χρησιμοποιήσε τον δονητή σου, αντάλλαξε ερωτικά μηνύματα με τον σύντροφό σου. Επίσης μην διστάσεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο ειδικό μέσο λίπανσης, ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις για περισσότερους οργασμούς, χωρίς να πονάς διεγείροντας ολόκληρη την περιοχή των γεννητικών σου οργάνων, στην κλειτορίδα, τον κόλπο και το σημείο-G.

Ξεκουράσου! Οι πολλαπλοί οργασμοί είναι ένας στόχος που θα τον πετύχεις αν είσαι ξεκούραστη. Ένας οργανισμός που έχει κοιμηθεί καλά και έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του μετά από μια δύσκολη μέρα, ανταποκρίνεται πολύ πιο εύκολα!