Πως μένει μια γυναίκα αξέχαστη στο σεξ; 
4 απλοί τρόποι για να του αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις!

Όπως οι γυναίκες ζητάνε τα κακά παιδιά σε σχέση με τα καλά αγόρια έτσι και οι άντρες ζητάνε μια γυναίκα που να είναι κυρία στην καθημερινή της ζωή και γατούλα στο κρεβάτι. 

Τι σε κάνει όμως πραγματικά ακαταμάχητη στο κρεβάτι;

Τον έχεις κερδίσει με το χιούμορ και την εξωτερική σου εμφάνιση. Ήρθε όμως η μεγάλη ώρα για να αποδείξεις τα κρυμμένα όπλα σου και να τον εκπλήξεις για ακόμη μια φορά!

1. Αυτοπεποίθηση
Αν είσαι χαλαρός χαρακτήρας όταν βγαίνετε έξω και πάντα χαμηλών τόνων ήρθε η ώρα να του αποδείξεις που έχεις το πάνω το χέρι. Θα εκπλαγεί ευχάριστα. Αν ανήκεις στις γυναίκες που έχουν πιο έντονη προσωπικότητα μην την χάσεις την επίμαχη ώρα! Πάρε πρωτοβουλία και φίλα τον πρώτη. Θα ανταποκριθεί αμέσως. Κάνε την αρχή και "άναψε" τον!

2. Ξέρω τι ζητάω
Ζήτα αυτό που σου αρέσει και μην νιώθεις ντροπή. Μια γυναίκα που γνωρίζει τι της αρέσει στο σεξ και δεν αφήνει τον σύντροφό της να μαντεύει γίνεται ακαταμάχητη στα μάτια ενός άντρα! Δεν πρήζει και αντιμετωπίζει το σεξ με σιγουριά, προσφέροντας απόλαυση στον σύντροφό της απλόχερα. Μην ξεχνάς οι άντρες είναι σαν μικρά παιδιά. Θέλουν να περνάνε καλά χωρίς προβλήματα

3. Δεν του χαλάω χατήρι

Ακούω τι αρέσει στον σύντροφό μου και προσπαθώ να του το προσφέρω. Μια γυναίκα που ακούει τις σεξουαλικές ανάγκες του συντρόφου της ξεχωρίζει στο πλήθος. Δείτε μαζί πορνό ή βάλε τα σέξυ εσώρουχα που σου ζήτησε. Οι φεμινιστικές τάσεις καλό είναι να μένουν εκτός της κρεβατοκάμαρας αλλά μην πιεστείς να κάνεις κάτι που δεν θες! Προσαρμόζεσαι σε διάφορες καταστάσεις και μένεις αξέχαστη.

4. Μην υποκρίνεσαι.
Αν έχουν να κοκορευόνται κάτι οι άντρες είναι ο οργασμός που προσφέρουν σε μια γυναίκα. Μια γυναίκα που δεν προσποιείται οργασμούς, ξέρει να τους διεκδικεί και να τους απολαμβάνει! Κατ'επέκτασιν να μην δώσει ψευδή ευχαρίστηση στον σύντροφό της οτι την ευχαρίστησε!

 

Δείτε επίσης!

Από τη μία σχέση στην άλλη; Μην αναλώνεσαι έτσι!