Κατακτήστε τον!

Ο γυναικείος οργασμός είναι το δεύτερο πιο περίπλοκο πράγμα του ανθρωπίνου σώματος μετά τον εγκέφαλο.

 

Μύθοι και θρύλοι έχουν γραφτεί γύρω από αυτόν και φυσικά απασχολεί και άντρες και γυναίκες!

Κάποιες τυχερές σε αυτή την ζωή βιώνουν πολλαπλούς οργασμούς, άλλες σχεδόν σε όλες τις επαφές και κάποιες δεν βιώνουν ποτέ οργασμό κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Για να πετύχει μια γυναίκα τον οργασμό της, παίζουμ πολλοί παράγοντες ρόλο με βασικότερο τον χρόνο του σεξ και μετά τον ψυχολογικό!

Ένας άντρας για να φτάσει σε οργασμό χρειάζεται περίπου 2 λεπτά, ενώ η γυναίκα κατά μέσο όρο φτάνει σε οργασμό μέσα σε 10 - 12 λεπτά.

Ουσιαστικά λοιπόν είναι ιδιαίτερα σημαντικό ο άντρας να μην εστιάζει μόνο στον οργασμό, αλλά να συμπεριλαμβάνει κάποιο χρόνο και για την σύντροφό του ώστε να μπορέσει να φτάσει και εκείνη σε οργασμό.

 

Τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητα καθώς και οι εναλλαγές ερωτικών παιχνιδιών ώστε και εκείνος να μπορέσει να ελέγξει τον οργασμό του αλλά και να δώσει τον απαραίτητο χρόνο στην σύντροφό του να ικανοποιηθεί σεξουαλικά και να φτάσει στον οργασμό.

Μην ξεχνάμε σημασία έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα, οπότε καλύτερα να κάνετε μια φορά και καλή παρά 2- 3 και να μην έχουν διαφορά!