Σεξορομπότ αντικαθιστούν ερωτικούς συντρόφους
Το θλιβερό μέλλον των σχέσεων

Σοκ προκαλεί η εφιαλτική πρόβλεψη μιας ειδικού ότι τα σεξορομπότ θα αντικαταστήσουν σταδιακά τους ερωτικούς συντρόφους καταφέροντας θανάσιμο πλήγμα στις πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις.

 

Με την αλματώδη τεχνολογική εξέλιξη ανθρωπόμορφα ρομπότ του σεξ υπό τη μορφή όμορφων γυναικών, έχουν κατακλύσει την παγκόσμια αγορά βοηθώντας στην αρχή τους μοναχικούς άντρες να νιώθουν λίγο καλύτερα, αλλά στη συνέχεια πολύ χειρότερα, όπως διαπιστώνουν στις περισσότερες περιπτώσεις. Αλλά η τεχνολογία προχωρεί. H εταιρεία κατασκευής σεξορομπότ τεχνητής νοημοσύνης Realbotix εφοδίασε πρόσφατα τα τελευταία μοντέλα της με Wi-Fi, διευκολύνοντας έτσι το συγχρονισμό φωνής και κινήσεων σε υψηλές ταχύτητες.

Tα σεξορομπότ γίνονται με την πάροδο του χρόνου ολοένα και ρεαλιστικότερα στο βαθμό που πολύ σύντομα άνδρες και γυναίκες δεν θα χρειάζονται την ανθρώπινη επαφή, όπως προβλέπει η νευροεπιστήμων Μπόμπι Μπάνκς. «Η σύναψη ρομαντικών και σεξουαλικών σχέσεων με ρομπότ θα είναι διαδεδομένη μέχρι το 2050», λέει. «Η τεχνολογία είναι πλέον τόσο συνυφασμένη με την καθημερινότητά μας ώστε έχω διαπιστώσει μια σημαντική αύξηση στον αριθμό των σχέσεων εξ’ αποστάσεων και μέσω του Διαδικτύου. Πολλοί άνθρωποι λένε ότι νιώθουν κοντά και συναισθηματικά συνδεδεμένοι με τους συντρόφους τους, αλλά παραπονιούνται ότι επειδή δεν βλέπονται όσο συχνά θα επιθυμούσαν γεννάται μέσα τους ένα έντονο αίσθημα ζήλιας και ανασφάλειας για τη σταθερότητα των σχέσεών τους».

Διαφημιστικό κλιπ της RealDollX για τα ρομπότ του σεξ 

 

 

Kατά την άποψη της Βρετανίδας ειδικού τα σεξορομπότ δεν αποκλείεται να συμβάλουν στην απομάκρυνση κάθε αυτοαμφισβήτησης και ζήλιας στις σχέσεις παρέχοντας στους ανθρώπους «πλήρη έλεγχο στην ερωτική τους ζωή» και δίνοντάς τους την αίσθηση ότι έχουν βρει τον «ιδανικό ερωτικό σύντροφο».

Τα σεξορομπότ της Realbotix θα επωφεληθούν από τη διάδοση των δικτύων 5G, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να συνδέονται στο Διαδίκτυο και να αναβαθμίζονται χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται κοντά σε κάποιο router.

 

 

Ο συλλέκτης σεξορομπότ Μπρικ Ντολμπάνγκερ πιστεύει ότι με την εξέλιξη αυτή οι κούκλες του σεξ θα γίνουν τόσο ρεαλιστικές, που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τις διακρίνεις από τους πραγματικούς ανθρώπους. «Σε κάθε βήμα που σταθεροποιείται η ροή πληροφοριών από προγράμματα λογισμικού σε σεξορομπότ βελτιώνεται ο συγχρονισμός των κινήσεών τους. Αυτό είναι το κλειδί στη συνθετική επανάσταση. Όχι απλώς να κινούνται, αλλά να κινούνται σαν άνθρωποι στο βαθμό που να μην μπορείς να τα διακρίνεις από πραγματικούς ανθρώπους».