Απελευθερώσου συναισθηματικά μέσω του ταντρικού μασάζ

O γυναικείος οργασμός είναι ένα μυστήριο που πολλοί άντρες δεν μπορούν να λύσουν και πολλές γυναίκες δεν ευχαριστιούνται. Υπάρχει πλέον όμως το μασάζ Yoni! Οι γυναίκες πληρώνουν ταντρικούς μασέρ, να τους κάνουν μασάζ στα γεννητικά τους όργανα και να βιώσουν την χαλάρωση και την ηρεμία που προσφέρει ο οργασμός σε συνδυασμό με μασάζ. 

Το μασάζ Yoni δεν έχει να κάνει με τον οργασμό και την σεξουαλική κορύφωση. Σκοπός του είναι να χαλαρώνει τις γυναίκες και να τις βοηθάει να έρθουν σε οργασμό ελευθερώνοντας το μυαλό και τα συναισθήματα τους.

Οι μασέρ του ταντρικού σεξ, ειδικεύονται στο συγκεκριμένο μασάζ Yoni . Χαλαρώνουν το πνεύμα και το σώμα, αποβάλλοντας το άγχους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια γυναίκα να απελευθερώνεται και να βιώνει εντονότερους οργασμούς, "ξεκλειδώνοντας" το γυναικείο σώμα.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας,  δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας όπου γίνεται απαλό μασάζ με μικρές πιέσεις. Η συνεδρία μετά επικεντρώνεται στα γεννητικά όργανα και συγκεκριμένα στον γυναικείο κόλπο.

Η συνεδρίαση για να απολαύσει μια γυναίκα ταντρικό μασάζ είναι γύρω στα 500 ευρώ. Η αίσθηση που έχει η γυναίκα μετά το μασάζ Yoni είναι απελευθέρωση και απόλυτη χαλάρωση. Επίσης αν βιώνει δύσκολα τον οργασμό αισθάνεται ότι πλέον δεν είναι προβληματική αλλά μαθαίνει να διαχειρίζεται το άγχος της.  Αισθάνεται συναισθηματική απελευθέρωση.