Δείτε ποια είναι!

Όλοι λατρεύουμε τους γάμους και δεν εννοώ ως θεσμό, αλλά ως ευκαιρία για διασκέδαση, πάρτι, χορό, συναναστροφή με κόσμο και, συνήθως, καλό φαγητό. Η τελετή και η δεξίωση, ωστόσο, αφορά περισσότερο τους ανθρώπους που παντρεύονται καθώς είναι η δική τους κοινή ζωή που ξεκινά εκείνη την ημέρα. Αν σταθούμε για ένα λεπτό και παρατηρήσουμε τη συμπεριφορά του ζευγαριού θα καταλάβουμε και το κατά πόσο η σχέση τους θα έχει διάρκεια.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η επαγγελματίας φωτογράφος γάμων και TikToker, Shayla Herrington, η οποία αποκάλυψε τα τρία βασικά σημάδια που δείχνουν πως ένας γάμος δεν θα έχει διάρκεια, όπως τα εντόπισε έπειτα από καριέρα 15 ετών στον χώρο.

Το πρώτο μεγάλο σημάδι είναι όταν τα μέλη του ζευγαριού πέρα από τις τυπικές φωτογραφίες που βγάζουν, τραβούν περισσότερες με την οικογένεια ή τους φίλους τους. «Αυτό μου φαίνεται αρκετά λογικό. Ναι, σίγουρα θα βγάλεις με την μητέρα και τον πατέρα σου ή τα αδέρφια σου και τα αγαπημένα σου ξαδέρφια, αλλά να λείπει το ταίρι σου από περισσότερες από τρεις φωτογραφίες, είναι αρκετά ύποπτο», ακούγεται να λέει η φωτογράφος σε ένα video που μοιράστηκε στο TikTok.

Ένα, επίσης, σημαντικό σημάδι είναι η συμπεριφορά του κουμπάρου/ της κουμπάρας και των φίλων του γαμπρού και της νύφης. Αν αποφεύγουν να μιλούν για το ταίρι του δικού τους ανθρώπου ή μοιάζει να το αγνοούν, πιθανότατα δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μαζί του.

«Είναι ένα τυπικό σημάδι ότι δεν συμπαθούν τον/την σύντροφο του/της φίλου/ης τους και ενδεικτικό του διαζυγίου που ίσως είναι πιο κοντά από όσο νομίζουν όλοι».

Και το τελευταίο, αλλά επίσης πολύ σημαντικό σημάδι, είναι το αν στη διάρκεια του πάρτι μετά τον γάμο τα μέλη του ζευγαριού περνούν περισσότερο χρόνο με τους φίλους τους παρά με τον σύζυγο ή τη σύζυγό τους. 

 

 

Το video της φωτογράφου έγινε viral στη δημοφιλή πλατφόρμα με πολλούς χρήστες να συμφωνούν με τις παρατηρήσεις της και να παρουσιάζουν περισσότερα σημάδια.

«Ισχύει. Ο πρώην άντρας μου δεν ήταν δίπλα μου καθόλου, ενώ ο κουμπάρος ούτε καν με χαιρέτησε», έγραψε μία ακόλουθός της, ενώ μία άλλη σημείωσε: «Ο άντρας μου προτίμησε να περάσει την πρώτη νύχτα του γάμου μας με τον αδερφό του και όχι με εμένα». Μάλιστα, αρκετοί ήταν και εκείνοι που έστειλαν και τα δικά τους σημάδια, όπως τα πολλά έξοδα για τον γάμο. «Για εμένα σημαντικό είναι και το πόσο χρήματα ξοδεύει ο άλλος. Είναι σαν να προσπαθεί να κάνει επίδειξη στους άλλους. Δεν τους νοιάζει ο γάμος, σαν γάμος», έγραψε ένας χρήστης του TikTok με έναν δεύτερο να σημειώνει: «Όταν κάνουν κάτι που φέρνει τον άλλο σε πολύ δύσκολη θέση, τότε ο γάμος δεν θα διαρκέσει. Αν, για πάραδειγμα, πετά τούρτα στο πρόσωπο της συντρόφου του, την ταπεινώνει – και, μάλιστα, μπροστά σε τόσο κόσμο!».