Πως να τον κερδίσεις

To τέλειο ραντεβού δεν είναι μόνο το να δειπνήσεις σε ένα ακριβό εστιατόριο ή να βγείτε σε ένα κλαμπ! Είναι όλα σχετικά.

Και αυτό γιατί όσο είσαστε μαζί, τίποτα άλλο δεν μετράει, σωστά; Ναι εν μέρη, διότι το καλό περιβάλλον θα σας εμπνεύσει. Αν θες λοιπόν να τον κατακτήσεις και δεν ξέρεις πως, συνέχισε να διαβάζεις. Σου βρήκαμε τα πιο τέλεια μέρη για ραντεβού που θα αγαπήσεις.

Κουζίνα

Ναι, μπορεί να ακούγεται τραγικό στην αρχή, αλλά το να δοκιμάσεις ραντεβού στην κουζίνα δεν είναι κακό. Σκέψου το, εξάλλου ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Plus, θα μπορέσετε να περάσετε μαζί χρόνο, ανακαλύπτοντας άγνωστες πτυχές ο ένας του άλλου.

Netflix

Κλασσικό και τέλειο, μιας και έχει αποδειχθεί και από έρευνες, πως το να περνάς χρόνο με κάποιον, βλέποντας κάτι που αρέσει και στους δύο θα σας φέρει πολύ κοντά.

Σπα

Ναι και όμως! Μπορεί στην αρχή να του φανεί κάπως, όμως μέχρι το τέλος της βραδιάς που θα έχετε ηρεμήσει και οι δυο, θα το εκτιμήσει και μπορεί να σου δώσει και κάτι παραπάνω για να σε ευχαριστήσει.

Αναμνήσεις

Αν τον ξέρεις ήδη, τότε αυτό είναι το ιδανικό ραντεβού για να τον καταφέρεις. Είναι ο τρόπος που θα τον κάνεις να θυμηθεί ωραίες στιγμές που περάσατε και να "κόψεις" κίνηση. Δεν έχει σημασία το μέρος, απλά μιλήστε.

Πηγή: www. youweekly.gr