Στοιχίζει όσο ένα μικρό διαμέρισμα ή ένα καλό αυτοκίνητο, αλλά το αξίζει!
To ακριβότερο κέικ στον κόσμο στοιχίζει 29.000 ευρώ!
Ο Chef που το δημιούργησε, ο Marc Guibery, ήθελε να φτιάξει ένα γλυκό που να θυμίζει κόσμημα και στην εμφάνιση και στην τιμή! Χρησιμοποιήσε την καλύτερη και ακριβότερη ελβετική σοκολάτα ώστε να μοιάζει με αυγό Faberge, φύλλα χρυσού και χαβιάρι σαμπάνιας. Στην κορυφή του γλυκού, δεσπόζει αντί για κεράσι, ένα διαμάντι 2 καρατίων! Η ελβετική σοκολάτα είναι αρωματισμένη με ροδάκινο, πορτοκάλι και λίγο ουίσκι!
Για να το απολαύσει κάποιος θα πρέπει να έχει σίγουρα 29.000 και να το παραγγείλει 3 εβδομάδες πριν ώστε να μπορέσει το μαγαζί να προμηθευτεί όλα τα υλικά!