Απίστευτο! Δείτε τι έπαθε όταν έκανε σεξ με...βάρος για μπάρα
Το περιστατικό συνέβη στη Γερμανία

Η είδηση έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου κι έγινε viral από την πρώτη στιγμή που την κοινοποίησαν πυροσβέστες από τη Γερμανία.

Στην κλήση που έλαβαν για επείγον περιστατικό στο Worms Fire Department βρέθηκαν μπροστά σε ένα ασυνήθιστο πρόβλημα: έπρεπε να ξεκολλήσουν μία στρογγυλή μπάρα βάρους 2,5 κιλών από το πέος ενός άντρα.Ναι πολύ σωστά διαβάσατε!

Όπως ήταν φυσικό και δίχως να χάσουν ευκαιρία έκαναν αμέσως ανάρτηση στα social media και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά.

 

Απίστευτο! Δείτε τι έπαθε όταν έκανε σεξ με...βάρος για μπάρα

 

Με τη βοήθεια κοπτικού και υδραυλικού κατσαβιδιού οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να απομακρύνουν την μπάρα από το πέος του άνδρα, απελευθερώνοντάς τον.
Οπως έγραψαν οι πυροσβέστες, οι εργασίες κράτησαν τρεις ώρες.
Αυτό που δεν εξήγησαν οι άνδρες της πυροσβεστικής ήταν ποιό ήταν «το ευαίσθητο σημείο του σώματος» που κόλλησε η μπάρα.

Οι χρήστες του διαδικτύου ανήρτησαν τα πιο απίθανα σχόλια γι'αυτό το απίστευτο γεγονός.
«Κόλλησε το πέος του σε μια τρύπα;», έγραψε κάποιος.
«Κι αν ναι, πώς τα κατάφερες με αυτό το σκ@τόπραμα; Να υποθέσω ότι έκανες ασκήσεις για να γίνεις πιο ντούρος στο κρεβάτι;» πρόσθεσε ένας άλλος.
Ενας χρήστης διασκέδαζε με το πως ο ασθενής θα δικαιολογήσει το συμβάν στους φίλους του ή στα μελλοντικά του παιδιά.
«Οταν τα εγγόνια του θα τον ρωτήσουν μια μέρα: Παππού, ποιό ήταν το μεγαλύτερο κατόρθωμα στη ζωή σου; Αυτός θα πει: Κάποια στιγμή έγινα viral στο ίντερνετ. Και τα εγγόνια του θα απαντήσουν: «Τι; Μα πώς;» Και εκείνος θα απαντήσει: «Ε, να, μμμ, μια μέρα που πήγα στο γυμναστήριο...»

Πηγή:iefimerida.gr