Το γραφείο που σε κάνει fit
Είναι η τελευταία τρέλα του Tik Tok

Σίγουρα, για τους περισσότερους από εμάς οι τελευταίοι μήνες ήταν πρωτόγνωροι. Έπρεπε να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα και να αλλάξουμε συνήθειες. Μια από αυτές ήταν και η άθληση, καθώς γυμναστήρια και κέντρα προπόνησης έμειναν για πολύ καιρό κλειστά, ενώ πρόσφατα έκλεισαν ξανά. Οπότε πολλοί στραφήκαμε στο περπάτημα και στο τρέξιμο ή στην άσκηση στο σπίτι.

Ακόμα μια συνθήκη που άλλαξε για τους περισσότερους, που συνεχίζουν να εργάζονται κατά τη διάρκεια του lockdown, είναι το επαγγελματικό περιβάλλον. Πλέον, το work from home είναι πραγματικότητα, ώστε να αποφεύγονται οι μετακινήσεις και ο συνωστισμός.

Οπότε, όσοι βρέθηκαν ξαφνικά να δουλεύουν από το σπίτι προχώρησαν σε ανακατανομή των επίπλων, ώστε να δημιουργηθεί ένα παραγωγικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, πιθανότητα και νέες προσθήκες στη διακόσμηση, όπως ένα γραφείο και μια πολυθρόνα.

Το μηχάνημα γυμναστικής που έχει τρελάνει το Tik Tok

Τελευταία λοιπόν, έγινε viral στο TikTok ένα απίθανο gadget, το οποίο έχει τρελάνει τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας. Πολλοί το έχουν ήδη αγοράσει και άλλοι το σκέφτονται σοβαρά. Πρόκειται για το Flexispot Cycle Desk Bike, το οποίο δίνει τη λύση για όποιον ψάχνει νέο γραφείο ή καρέκλα και θέλει παράλληλα να βάλει και την κίνηση στη ζωή του μέσα στο σπίτι.

Πρόκειται για ένα υβριδικό μηχάνημα γυμναστικής, το οποίο συνδυάζει το γραφείο με το ποδήλατο. Διαθέτει επιφάνεια στήριξης για το λάπτοπ, σέλα και πετάλια. Αυτό, σας δίνει τη δυνατότητα στο 8ωρό σας (ή οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας) ενώ στέλνετε e-mails ή βρίσκεστε σε πολύωρα zoom meetings, να κάνετε πετάλ. Έτσι καίτε θερμίδες και τονώνετε τον οργανισμό σας. Βοηθάτε τη στάση του σώματός σας, καθώς δεν δουλεύετε βυθισμένοι στον καναπέ σας σε περίεργες στάσεις. Προστατεύετε την ευεξία σας.

 

Φυσικά, αν δεν έχετε διάθεση, μπορείτε να το χρησιμοποιείται ως standing desk, δουλεύοντας στο λάπτοπ σας σε όρθια στάση.

 

 

Αν και η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη (η τιμή του ξεκινά από 250 δολάρια και ξεπερνά τα 400, φαίνεται ότι όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα βλέπουν την αγορά του ως επένδυση.