Τι μηχανεύτηκε για να μην καεί από λάδι

Η εξαιρετικά εφευρετική γιαγιά, λοιπόν, βρήκε τον τρόπο να προστατευτεί από το καυτό λάδι όταν τηγανίζει το φαγητό της. Ο εγγονός της, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Reddit και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Η τεχνική της γιαγιάς μου για να μαγειρεύει με καυτό λάδι». Είναι απολαυστική! Από κάτω τα σχόλια ξεπέρασαν τις 1,5 χιλιάδες, ενώ τα likes τις 70 χιλιάδες, κάτι που καθιστά τη γιαγιά μια influencer!

Αν και το συγκεκριμένο hack θα μπορούσε να είναι ακόμα και βοηθητικό, μάλλον η χαριτωμένη κυρία κάνει τον γύρο του Internet για τη γλυκύτητά της και επειδή μας κάνει όλους να νοσταλγούμε τις γιαγιάδες μας , που πάντα μας έφτιαχναν τα πιο νόστιμα φαγητά. Επίσης, έβρισκαν τους πιο εφευρετικούς τρόπους για να λύσουν τα πάντα!

Στη φωτογραφία λοιπόν βλέπουμε τη γιαγιά να έχει κόψει ένα μεγάλο πλαστικό μπουκάλι, 1,5 λίτρου, και να έχει αφαιρέσει το κάτω μέρος. Η ίδια έβαλε μέσα το χέρι της, ώστε να πιάσει την κουτάλα, το χερούλι της οποίας πέρασε μέσα από το στόμιο. Από πάνω έβαλε μια πετσέτα, για επιπλέον προστασία. Μαγκάιβερ η γιαγιά!